Overzicht zaterdag 2e klasse J: Nipte zege DZOH, Achilles 1894 nadert top drie

DZOH en Achilles 1894 wonnen beiden hun wedstrijden, DZOH blijft koploper, Achilles kruipt naar boven.

DZOH – DESZ: 1-0

DZOH boekte een minieme zege op DESZ uit Zwartsluis. Het treffen werd pas diep in de tweede helft beslist door een doelpunt van Joel Zweerink. Door de zege behoudt DZOH de koppositie in 2J, waar het een punt voorsprong heeft op Gorecht. De ploeg uit Haren boekte eveneens een overwinning, het won met 3-2 van FC Meppel.

SV Oosterwolde – Achilles 1894: 1-2

Achilles 1894 boekte opnieuw een overwinning. In Friesland won het met 1-2 van SV Oosterwolde dankzij doelpunten van Leon Regtop en Michael Boersma. Martijn Wieldraaijer deed na de 0-2 voorsprong voor de Assenaren nog wat terug, maar verder dan die ene treffer kwam de thuisploeg niet. Door de nederlaag van Bedum klom Achilles naar plek vier op de ranglijst en heeft het nog maar twee punten achterstand op nummer drie en stadsgenoot LTC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fraaie overwinning voor SJS op Amicitia

SJS heeft in eigen huis een fraaie overwinning geboekt op Amicitia VMC. De Stadjers ...

Onstwedder Boys verliest van HS ’88

Onstwedder Boys ging onderuit in eigen huis tegen HS '88 en moet voorlopig een ...