Musselkanaal boekte zondag opnieuw een nipte overwinning, maar lijkt het kampioenschap voor het grijpen te hebben.

Musselkanaal lijkt hard op weg naar het kampioenschap in de zondag derde klasse C. De formatie van trainer Wessel Woortman deed donderdag al goede zaken door SC Erica met 1-0 te verslaan. Ook zondag boekte het opnieuw een nipte overwinning. In eigen huis werd SVV ’04 met 2-1 verslagen. Musselkanaal moest daarvoor wel een 1-0 achterstand ongedaan maken, nadat Bart Moes de gasten in de eerste helft op voorsprong had gezet. In de tweede helft draaide Musselkanaal de rollen om en trok de koploper de overwinning naar zich toe via goals van Jordy Oost en Rik Teuben. Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft Musselkanaal een voorsprong van zeven punten op naaste belager HOC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen geeft niet thuis tegen Buinen

Gasselternijveen speelde tegen Buinen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016/2017. Een mooie gelegenheid ...

Pekelder Boys overtuigend naar volgende ronde nacompetitie

Pekelder Boys kende weinig moeite met Meeden en plaatste zich voor de volgende ronde ...