Overzicht zondag 2e klasse L: Rolder Boys wint topper, degradatie komt dichtbij voor Nieuw Buinen

Rolder Boys won de topper van GVAV en profiteerde tevens van het puntverlies van Valthermond.

Rolder Boys – GVAV-Rapiditas: 3-2

Rolder Boys werd de grote winnaar van het weekend in de zondag tweede klasse L. Zelf won het met 3-2 de topper van koploper GVAV-Rapiditas en zag het Valthermond ook nog eens gelijkspelen tegen Stadskanaal. Siemen Krikke speelde met twee doelpunten een belangrijke rol voor de thuisploeg. Ferdi Hidding nam de andere treffer voor zijn rekening.

Annen – ASVB: 2-1

Het duel werd in Blijham gespeeld, waar de ‘thuisploeg’ dan ook de leiding nam via Ivar Bruins. ASVB liep echter tegen een rode kaart aan in de persoon van Thijs Kiewiet, wat een breekpunt in de wedstrijd bleek. Annen draaide in de tweede helft de achterstand om tegen tien man via twee goals van Dolf Nijborg.

Gruno – WKE ’16: 1-3

Ook WKE blijft aan de winnende hand in 2L en wist zondag het lager geklasseerde Gruno te verslaan. Via doelpunten van Jochem Scholten, Lorenzo Hendriks en Ferdy Poelman zegevierde het met 1-3. Sharon Lasut deed nog wat terug voor de thuisploeg.

Nieuw Buinen – Veendam 1894: 0-1

Nieuw Buinen verloor nipt van Veendam 1894 en incasseerde pas in de slotfase de enige tegentreffer. Bastiaan Veltens was trefzeker namens de bezoekers. De Buunermonders wachten nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen en staan met drie punten stijf onderaan in 2L. Degradatie lijkt dan ook niet meer af te wenden voor Nieuw Buinen.

Helpman – Peize: 4-1

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Musselkanaal rekent af met HOC

Musselkanaal heeft zich na een relatief makkelijke middag verzekerd van nog een seizoen in ...

Samenvatting: Sellingen en Helpman in evenwicht

Sellingen en Helpman hielden elkaar zondag in evenwicht, een samenvatting van het duel.