Overzicht zondag 5e klasse D: Nipte zege voor koploper Buinerveen, monsternederlaag voor De Treffer ’16

Buinerveen heeft het kampioenschap nog altijd in eigen hand, De Treffer ’16 ging heel hard onderuit.

Weiteveense Boys – Buinerveen: 0-1

Vorige week leed Buinerveen al een nederlaag tegen HHCombi, maar ook zondag ging het niet al te makkelijk tegen Weiteveense Boys. Wel pakte het de drie broodnodige punten dankzij clubtopscorer David Karabed. De aanvaller maakt de enige en winnende treffer en zorgde er daarmee voor dat Buinerveen koploper bleef. Ook naaste concurrent SVBC won nipt, waardoor het met nog twee wedstrijden te gaan nog altijd spannend blijft. Het verschil is drie punten.

Valther Boys – SVBC: 1-2

Valther Boys bood aardig partij aan nummer twee SVBC en stond bij rust op een verdiende 1-0 voorsprong. In de tweede helft tapte SVBC uit een ander vaatje en draaide het nog de score om via Stefan Groen en Marijn Roufs.

Witteveense Boys ’87 – De Treffer ’16: 15-1

De Treffer ’16 kreeg een enorm pak slaag op bezoek bij Witteveense Boys ’87. De thuisploeg was heer en meester en moest het telraam er deze middag pakken. De Treffer bleef niets bespaard en kreeg er maar liefst vijftien om de oren. Slechts Melvin Wiering kon de eer redden voor de bezoekers.

JVV – GKC: 2-4

GKC boekte een uitzege bij JVV. Daarmee liep het drie punten in op nummer vijf Weiteveense Boys en houdt het ook nog altijd zich op plek vier. Voor de bezoekers scoorden Patrick Zondag, Grieto Korthuis, Bjorn Schuiling en Richard Wieringh. Namens de thuisploeg scoorden Dennis de Roo en Arnold Santing.

SC Roswinkel – Zandpol: 5-0

SC Roswinkel was duidelijk een maatje te groot voor Zandpol en zegevierde met ruime cijfers. De thuisploeg kwam voor rust op een 2-0 voorsprong via twee treffers van Roy van der Sluis. Na de pauze liep het verder uit naar een 5-0 zege dankzij goals van Dylan Bulle, Bart Huizingh en Jens Katuin.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Missen van kansen breekt Valthermond ook tegen Germanicus op

Valthermond stond voor, kreeg voldoende kansen, maar stapte wel met een nederlaag van het ...

Buinen de kansen, Buinerveen de punten

Buinerveen heeft op bezoek bij buurman Buinen haar vierde overwinning van het seizoen geboekt. ...