ZNC in slotfase langs TEO

Twee prachtige doelpunten zorgden ervoor dat ZNC met 2-1 wist te winnen van TEO.

ZNC heeft het bekerduel tegen mede vijfdeklasser TEO met 2-1 gewonnen. ZNC kwam in de eerste helft op achterstand, nadat Emiel Kruger namens TEO de score had geopend. Vlak voor de pauze kwam ZNC langszij, nadat Jeremy Staal met een weergaloze trap, al bedoeld of onbedoeld, van grote afstand wist te scoren. In de tweede helft leek het er lang op dat het bij 1-1 zou blijven, maar een kleine tien minuten voor tijd trok ZNC de wedstrijd toch naar zich toe. Geert Dreise schoot prachtig raak en bezorgde ZNC zo de eerste drie punten voor de beker.