Overzicht zaterdag 4e klasse D: WVV pakt titel

WVV kroonde zich tot kampioen van de zaterdag 4e klasse D.

DKB – WVV: 1-0

WVV is zaterdag kampioen geworden van de vierde klasse D zaterdag. De Winschoters verloren weliswaar nipt van DKB, maar konden een kleine nederlaag wel lijden. Concurrent Borger kwam in puntenaantal wel op gelijke hoogte, maar het doelsaldo van de Winschoters was voorafgaand aan de laatste speeldag stukken beter. Daardoor liep het kampioenschap voor WVV ook geen enkel moment gevaar en was het groot feest na het laatste fluitsignaal. WVV speelt komend seizoen in de derde klasse.

SCN – Wildervank: 3-3

Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel deze zaterdag en beide teams maakten er dan ook een open en vermakelijk duel van. SCN opende in de eerste minuut al de score via Roy Zwiers, maar een vijftal minuten later was het ook alweer 1-1. Eduardo Gallego Moreno werkte een bal vanaf rand zestien binnen. Halverwege de tweede helft kwam SCN opnieuw op voorsprong. Niels Smit benutte een penalty, maar ook Wildervank benutte voor rust nog een strafschop. In de tweede helft kwamen beide ploegen nog een keer tot scoren. Marc Nijland scoorde de 2-3 voor Wildervank, de gelijkmaker kwam op naam van Stefan Bruinsma.

Tiendeveen – SVBO: 3-3

SVBO sloot het seizoen af met een 3-3 gelijkspel bij het al gedegradeerde Tiendeveen. De thuisploeg kwam op voorsprong via Dominique Wiffers, maar via twee goals van Danny Oosterdijk nam SVBO de leiding over in de eerste helft. Via een fraaie bal van Giovanni Akgul leek SVBO voor de pauze al op rozen te zitten. Dat bleek niet het geval te zijn, want Tiendeveen kwam terug in de wedstrijd. Wiffer zorgde met zijn tweede voor de aansluitingstreffer, waarna de thuisploeg ook nog op gelijke hoogte kwam. Stille scoorde met een bekeken bal en bepaalde de eindstand op 3-3.