Overzicht zaterdag 5e klasse F: Bargeres haalt nacompetitie

Bargeres bemachtigde het laatste ticket voor de nacompetitie.

ZNC – Bargeres: 3-5

Het was al duidelijk dat in ieder geval SETA en Scheemda verzekert waren van een nacompetitieplek, waardoor er nog een plek over was. Die plek gaat naar Bargeres, dat de laatste wedstrijd tegen ZNC winnend afsloot. De Emmenaren wonnen met 3-5, mede dankzij een hattrick van Marciano Hummel. Ook Bram de Raaf en Jelmer ten Cate scoorden voor de gasten. Voor de thuisploeg waren Leroy Stegmeijer, Rudi Bosgraaf en Emiel Staal trefzeker.

Erica ’86 – VVS Oostwold: 1-7

VVS Oostwold eindigde de competitie met een zevenklapper tegen hekkensluiter Erica ’86. Omdat Bargeres ook won liep het ondanks de ruime zege de nacompetitie mis. Thijs Boer en Rene Dijksterhuis kwamen beiden twee keer tot scoren voor de bezoekers. Ook Jeroen Brul, Leon Boer en Sander Dijkstra deden een duit in het zakje. Voor Erica ’86 lijkt het de laatste wedstrijd te zijn in de standaardklasse, de club overweegt om een stapje terug te doen naar de reserveklasse.

Damacota – Westerlee: 2-1

Damacota sloot het seizoen winnend af tegen Westerlee. De thuisploeg kwam voor rust op een 1-0 voorsprong via Rodney Meijer. In de tweede helft kwam Westerlee nog wel langszij, maar maakte Rick Horlings namens de thuisploeg de winnende treffer. Voor Westerlee kreeg Joeri Jansen nog de rode kaart.

Meeden – BATO: 2-5

BATO sloot af met een ruime overwinning op Meeden. Voor Adolf Tuin was het een mooie laatste wedstrijd, die na 28 seizoenen afscheid nam van BATO. Tuin scoorde maar liefst vier keer in zijn afscheidsduel. Sem Dargel maakte de andere treffer. Martijn Niemeijer en Jesse Bleeker deden wat terug voor de thuisploeg.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gehavend Stadskanaal verliest van Heerde

SC Stadskanaal heeft haar tweede opeenvolgende thuiswedstrijd verloren. Zonder de vaste krachten Sten Vos, ...

SJS bewijst zichzelf slechte dienst

SJS heeft zich zaterdag een slechte dienst bewezen. Op voorhand gingen de blauwhemden voor ...

Onstwedder Boys onderuit in Hoogkerk

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Hoogkerk met 2-0 verloren van HFC '15, de runner-up ...