FC Ter Apel ’96 onderuit bij Twedo

FC Ter Apel ’96 is ook op bezoek bij Twedo tegen een nederlaag aangelopen.

FC Ter Apel ’96 kan zo langzamerhand de titelaspiraties in de ijskast gaan zetten. Zondag verloor het opnieuw en bleek Twedo met 3-1 te sterk. Doordat koploper Musselkanaal wel won is de achterstand opgelopen naar tien punten.

Twedo, dat een stuk lager staat op de ranglijst in de zondag 3e klasse C, opende pas in de tweede helft de score. Dit was beide teams voor rust niet gelukt en dus werd er met een brilstand gerust. Sander Boer brak de ban namens de thuisploeg in de tweede helft, waarna het voor Ter Apel er niet beter op werd toen Jordy Weggemans met rood van het veld werd gestuurd.

De thuisploeg profiteerde van de overtalsituatie en breidde de score verder uit in de slotfase. Mark Rabber bracht de stand op 2-0, waarna enkele minuten later Daniel Mulder de 3-0 liet aantekenen. Ter Apel deed daarna nog wat terug via Jeroen Schoonbeek, maar dat was slechts nog van belang voor de statistieken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: ONR – Borger

Borger speelde afgelopen zaterdag tegen koploper ONR. De groenhemden kwamen op voorsprong via Luuk ...

Denny Feiken kan niet langs de kant staan

Voor SC Stadskanaal verloopt het seizoen nog niet als gewenst. De ambitieuze derdeklasser wil ...