Overzicht zondag 5e klasse D: Roswinkel pakt periode, Buinerveen sluit winnend af

Roswinkel pakte nog een periodetitel, Buinerveen sloot het seizoen winnend af.

Foto Regina Korf, Buinerveen viert het kampioenschap. 

JVV – Buinerveen: 3-4

Kampioen Buinerveen sloot de competitie met een 3-4 overwinning af op JVV. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel en dus werd het een open wedstrijd met de nodige doelpunten. Thom Martens, Oguzhan Altun, Ate de Vries en Jay van der Hooft scoorden voor Buinerveen. Remco Moorlag, Dennis de Roo en Nieck Bentum deden dat namens de thuisploeg. Na afloop van de wedstrijd was het nog een keer feest voor Buinerveen, dat het kampioenschap van de zondag 5e klasse D vierde.

Foto’s Regina Korf: JVV – Buinerveen

Witteveense Boys ’87 – SC Roswinkel: 1-2

SC Roswinkel haalde op de slotdag van de competitie nog een periodetitel binnen. Dat deed het door met 1-2 te winnen van Witteveense Boys, waardoor het zich nog mag opmaken voor een toetje. Jens Katuin en Roy van der Sluis brachten Roswinkel op een 0-2 voorsprong. Finn Woering deed nog wat terug, maar Roswinkel trok de overwinning over de streep.

De Treffer ’16 – GKC: 1-5

GKC won op de slotdag de streekderby tegen De Treffer ’16 met ruime cijfers. Patrick Zondag scoorde maar liefst vier van de vijf treffers voor de bezoekers. Stefan Musch tekende voor de anderegoal. Quinten Delnoij deed nog wat terug voor de thuisploeg.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wedde blijft steken op gelijkspel tegen Woltersum

Wedde speelde gelijk tegen Woltersum maar houdt goede papieren voor de volgende bekerronde.

SV Borger afgetroefd door fysiek sterk DKB ’44

Borger werd fysiek afgetroefd door DKB '44 en leed een terechte nederlaag. Komende woensdag ...