Overzicht zondag 5e klasse D: Roswinkel pakt periode, Buinerveen sluit winnend af

Roswinkel pakte nog een periodetitel, Buinerveen sloot het seizoen winnend af.

Foto Regina Korf, Buinerveen viert het kampioenschap. 

JVV – Buinerveen: 3-4

Kampioen Buinerveen sloot de competitie met een 3-4 overwinning af op JVV. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel en dus werd het een open wedstrijd met de nodige doelpunten. Thom Martens, Oguzhan Altun, Ate de Vries en Jay van der Hooft scoorden voor Buinerveen. Remco Moorlag, Dennis de Roo en Nieck Bentum deden dat namens de thuisploeg. Na afloop van de wedstrijd was het nog een keer feest voor Buinerveen, dat het kampioenschap van de zondag 5e klasse D vierde.

Foto’s Regina Korf: JVV – Buinerveen

Witteveense Boys ’87 – SC Roswinkel: 1-2

SC Roswinkel haalde op de slotdag van de competitie nog een periodetitel binnen. Dat deed het door met 1-2 te winnen van Witteveense Boys, waardoor het zich nog mag opmaken voor een toetje. Jens Katuin en Roy van der Sluis brachten Roswinkel op een 0-2 voorsprong. Finn Woering deed nog wat terug, maar Roswinkel trok de overwinning over de streep.

De Treffer ’16 – GKC: 1-5

GKC won op de slotdag de streekderby tegen De Treffer ’16 met ruime cijfers. Patrick Zondag scoorde maar liefst vier van de vijf treffers voor de bezoekers. Stefan Musch tekende voor de anderegoal. Quinten Delnoij deed nog wat terug voor de thuisploeg.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Annen en ASVB in balans

Annen en ASVB hebben elkaar in balans gehouden. Beide ploegen scoorden één keer en ...

Ter Apel ’96 za. lijdt onnodig grote nederlaag tegen Hoogeveen

Net als de zondagtak heeft ook de zaterdagtak van Ter Apel ’96 het momenteel ...

Westerwolde heeft nog één concurrent over

Op een winderig sportpark ‘Lubbert Bruins’ won koploper Westerwolde op eenvoudige wijze van het ...