Overzicht zondag 4e klasse D: Buinen, Eext en EHS ’85 starten met winst

Buinen, Eext en EHS’85 kenden allen een prima start in de zondag vierde klasse D.

Foto Andries Middelbos, Buinen-aanvoerder Bram Komduur scoorde twee keer.

Buinen – DVC ’59: 3-1

Buinen heeft zijn eerste competitiewedstrijd tegen DVC ’59 in winst weten om te zetten. In een gelijkopgaande eerste helft kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. Mylan Beijering bracht voor rust beide ploegen weer op gelijke hoogte. In de tweede helft maakte een scherper en fitter Buinen het verschil. Dat kwam tot uiting in twee goals van Bram Komduur, waardoor Buinen met 3-1 zegevierde.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – DVC ’59

Eext – DSC ’65: 1-0

Eext had een doelpunt genoeg om de drie punten in eigen huis te houden tegen DSC ’65. Berni Nijhof kroonde zich tot matchwinner en zorgde daarmee voor een goede start.

EHS ’85 – Protos: 6-0

EHS kende een uitstekende ouverture en haalde uit tegen degradant Protos. De ploeg uit Emmerschans schoot het halve dozijn vol. Daniek Camies (2x), Patrick Eberhard, Andrej Alilovic en Jeroen Smit scoorden voor de thuisploeg, dat ook nog een eigen doelpunt cadeau kreeg.