Onstwedder Boys in extremis langs Haulerwijk

Onstwedder Boys is ook na drie competitiewedstrijden nog ongeslagen, het versloeg zaterdag Haulerwijk.

Onstwedder Boys kent een uitstekend begin van de competitie. De Boys wisten de derde competitiewedstrijd in winst om te zetten tegen SV Haulerwijk. Wel kwam de overwinning enigszins fortuinlijk tot stand, Sem Nieuwenhuis schoot de Boys pas in de laatste minuut naar de winst: 1-2.

Onstwedder Boys kreeg in de eerste helft diverse mogelijkheden om de score te openen, maar Gerko Scheper en Arjen Velthuis hadden het vizier niet op scherp staan. Haulerwijk-speler Patrick Hilhorst had dit wel en schoot vijf minuten voor de pauze op fraaie wijze raak: 1-0.

Winnend Onstwedder Boys

In de tweede helft ging Onstwedder Boys op zoek naar de gelijkmaker, welke een kwartier voor tijd tot stand kwam. Rutgert Tipker schoot op aangeven van Anne Wilzing raak. Vervogens leken de bezoekers op 1-2 te komen, maar het doelpunt van Scheper werd afgekeurd. Aan de andere kant volgde niet veel later erna ook een afgekeurde goal vanwege een vermeende handsbal. Daardoor leek het op 1-1 af te stevenen, maar in de slotminuut schoot Nieuwenhuis op aangeven van Scheper alsnog de winnende binnen.

Een driepunter voor Onstwedder Boys, dat momenteel de koppositie deelt in de zaterdag vierde klasse D. Volgende week wacht de derby tegen SV Mussel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voetbaloverzicht: vijfde klasse E

In de vijfde klasse waren vorige week al alle beslissingen gevallen: Westerwolde mag zich ...

ASVB laat zich verrassen door HFC ’15

ASVB werd verrassend uitgeschakeld door zaterdag derdeklasser HFC '15.

Valthermond ook te sterk voor Helpman

Opnieuw een zege voor Valthermond, dat volgende week beslag kan leggen op de eerste ...