Annen brengt HOVC eerste puntenverlies toe

Annen bracht HOVC het eerste puntenverlies toe en pakte ook de koppositie.

Foto Rianne van der Laan, Frank Fokke scoorde de enige goal voor HOVC.

Annen heeft HOVC het eerste puntenverlies weten toe te dienen in de zondag 2e klasse K. De combinatieploeg uit Exloo/Odoorn/Valthe moest op het eigen sportpark zijn meerde erkennen in Annen, dat de koppositie pakte in 2K en met 7 punten uit 3 wedstrijden nu bovenaan staat.

Annen schoot in Odoorn als een raket uit de startblokken en stond na enkele minuten spelen al op een 0-1 voorsprong via Pim Veltink. HOVC kwam in de eerste helft niet tot de gelijkmaker, maar moest wel de nodige gele kaarten incasseren. In de tweede helft kwam de thuisploeg vlot langszij via Frank Fokke, maar heel lang kon HOVC niet genieten van de goal. Annen nam opnieuw een voorsprong via Veltink en wist die vervolgens vast te houden. Jaap Jan Mulder besliste tien minuten voor tijd het treffen definitief door de 1-3 aan te laten tekenen.

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Annen