Borger onderuit tegen Vitesse ’63

Borger leed een nipte nederlaag op bezoek bij Vitesse ’63.

Foto Alle Oldenbeuving, Borger-speler Bas Kaspers in duel met een Vitesse-speler.

Borger heeft de 5-2 overwinning tegen Veenhuizen geen goed vervolg kunnen geven tegen Vitesse ’63. In Koekange ging het met 1-0 onderuit.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel halverwege de eerste helft. Ruben Westert kroonde zich tot matchwinner. Daarvoor had Borger echter al een riante kans om zeep geholpen om op voorsprong te komen via Luuk Kenter. In de tweede helft probeerden de groenhemden met veel druk naar voren de achterstand om te buigen, maar tot veel grote kansen kwamen de gasten niet. De thuisploeg kreeg daarentegen wel een aantal grote kansen om op de counter de wedstrijd te beslissen, maar liet dat ook na. Daardoor pakte Borger in de slotminuut bijna toch nog een punt, maar Hendrik Gustin schoof de bal net naast.

Door het verlies zakte Borger naar plaats 13 op de ranglijst in de zaterdag 3e klasse D, al zijn de verschillen nog erg klein te noemen en kan men bij een overwinning in de eerstvolgende wedstrijd zo maar weer een flink aantal plaatsen stijgen. Over twee weken speelt Borger thuis tegen CSVC.

Foto’s Alle Oldenbeuving: Vitesse ’63 – SV Borger

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like