Valthermond en Stadskanaal laten zich verrassen

Valthermond en Stadskanaal werden verrassend uitgeschakeld

Foto Kees Rustenhoven, Dion van der Laan mist, Twedo bekert verder.

Twedo – Valthermond: 1-1 (Twedo wint na strafschoppen)

Valthermond liet zich zondag verrassend genoeg uitschakelen door zondag derdeklasser Twedo. De thuisploeg knokte voor elke meter tegen de Mondkers en wisten er uiteindelijk een penaltyserie uit te slepen. Valthermond kwam nog wel via Thom Bakker op voorsprong, maar zag Twedo langszij komen via Jeroen van den Ham. In de strafschoppenserie mistte Dion van der Laan de beslissende penalty, waardoor Twedo de penaltyreeks won en zich zo plaatste voor de volgende ronde.

Foto’s Kees Rustenhoven: Twedo – Valthermond

SVV ’04 – SC Stadskanaal: 3-0

Ook Stadskanaal liet zich uitschakelen door een derdeklasser. SVV ’04 bleek met 3-0 te sterk voor de Knoalsters. Rick Piek bleek de grote plaaggeest voor de bezoekers, hij nam alle treffers voor zijn rekening. De uitschakeling tegen SVV ’04 is opnieuw een teleurstelling voor Stadskanaal, dat ook al een moeilijke seizoensstart heeft in de zondag 2e klasse K.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen met pijn en moeite langs Buinen

Gieterveen heeft diep in tweede helft een blamage voorkomen tegen vijfdeklasser Buinen. De fanatiek ...

Titan verrast koploper Asser Boys

Titan heeft afgelopen zondag vriend en vijand verrast door met 2-1 te winnen van ...