Overzicht zondag 4e klasse C: Veelerveen profiteert van gelijkspel tussen THOS en BNC

Veelerveen profiteerde van het gelijke spel tussen BNC en THOS, SPW ging hard onderuit.

Veelerveen – Bareveld: 2-1

Veelerveen deed tegen Bareveld uitstekende zaken. De thuisploeg won nipt met 2-1, maar dat was voldoende om de koppositie weer over te nemen in de zondag 4e klasse C. De thuisploeg opende na een half uur spelend de score door Jelle Oost, die alert was bij een losgelaten schot van Yannick Kruizinga. Bareveld kwam na rust langszij via Arnold Schuitema, die na een uur spelen voor de 1-1 zorgde. Die stand bleef niet lang staan, opnieuw was het Oost die scoorde voor de thuisploeg. Die voorsprong werd uiteindelijk over de streep getrokken door Veelerveen.

THOS – BNC: 2-2

THOS leek op een nederlaag af te steven tegen BNC, maar rechtte in de tweede helft knap de rug. Justin Jacobs en Pepijn Kroeze hadden de bezoekers in de eerste helft op een 0-2 voorsprong gezet. Toen Jamie Stubbe ook nog eens met rood mocht inrukken bij THOS leek het pleit wel beslecht. Niets was minder, want THOS kwam nog knap langszij met tien man via Nicky de Haan en Youri Bakker.

Siddeburen – SPW: 7-2

SPW ging hard onderuit op bezoek bij Siddeburen. De Knoalsters kenden een slechte middag en kregen maar liefst zeven tegentreffers om de oren. Jelmer Jasken en Henk Jan Kruit scoorden voor SPW, dat nog altijd op de eerste overwinning wacht.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WVV zaterdag bekert verder na zege op Helpman

WVV zaterdag won ook van Helpman en sloot daardoor het bekertoernooi ongeslagen af als ...

GKC boekt belangrijke zege op Roswinkel

Een belangrijke zege voor GKC, dat mee blijft doen om de bovenste plaatsen in ...

Mussel verliest nipt van SVBO

Mussel ging bij zijn terugkeer in de vierde klasse nipt onderuit.