Stadskanaal in extremis onderuit bij WKE ’16

Stadskanaal ging op het allerlaatste moment onderuit op bezoek bij WKE ’16.

Foto Stoffer Bakker, WKE-doelman Wim Kok plukt de bal uit de lucht en voorkomt gevaar.

Stadskanaal heeft op bezoek bij WKE ’16 een 2-1 nederlaag geleden. De Knoalsters gingen pas in de allerlaatste minuut van de blessuretijd onderuit in Emmen.

De Knoalsters keken na 45 minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Harold Wolters had de thuisploeg halverwege de eerste helft aan de leiding gebracht. In de tweede helft knokte Stadskanaal zich echter terug en kwam het op 1-1 via Luc Overdiep. Daarna leek het, ondanks kansen aan beide kanten, op 1-1 af te stevenen, maar in de allerlaatste minuut viel toch nog de 2-1, die gemaakt werd door Brian Haak. Dat tot grote ontsteltenis van Stadskanaal en trainer Jordi Nijgh, die na afloop hun vraagtekens stelden bij het optreden van de arbitrage deze middag, die volgens hen een cruciale rol had gespeeld in de nederlaag.

Foto’s Stoffer Bakker: WKE ’16 – Stadskanaal