SJS en Jos Schaart zetten samenwerking voort

SJS en Jos Schaart gaan ook volgend seizoen met elkaar door.

SJS en hoofdtrainer Jos Schaart gaan ook in het seizoen 2023-2024 met elkaar verder. Tijdens de Nieuwjaarsborrel werd door voorzitter Marc van der Aa aangekondigd dat het contract met hoofdtrainer Jos Schaart verlengd wordt met één seizoen tot zomer 2024.

Schaart gaat daarmee zijn vierde seizoen in bij de Knoalsters. In het seizoen 2021-2022 beleefde de oefenmeester zijn hoogtepunt bij SJS, waarmee hij via de nacompetitie promoveerde van de vierde naar de derde klasse. Daardoor komt SJS dit seizoen uit in de 3e klasse D, waarin handhaving het voornaamste doel is. SJS staat daarin op een voorlopige elfde plaats. De Knoalsters hopen een succesvolle tweede seizoenshelft en hopen met Schaart samen door te kunnen groeien tot een stabiele derdeklasser.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Hendrik Gustin van WKE ’16 naar SV Borger

Borger krijgt er komend seizoen extra aanvallende impulsen bij met de komst van Hendrik ...

Koffiedik Kijken: de eindstand

Bij 'Koffiedik kijken' voorspellen voetballiefhebbers iedere week het resultaat van zes door de redactie ...

Protos Weering: halve finale

De periode rond de jaarwisseling staat in het teken van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. ...