Overzicht zondag 2e klasse K: Winst voor HOVC, Musselkanaal pakt punt

HOVC deed goede zaken met een overwinning op Forward. Musselkanaal en Annen bleven in evenwicht.

Foto Rianne van der Laan, HOVC deed goede zaken met de overwinning op Forward.

Forward – HOVC: 1-3

HOVC is goed uit de winterstop gekomen. Het won zondag op bezoek bij de studenten van Forward met 1-3. Daardoor deed het goede zaken met het oog op de ranglijst en verschafte het zich enige lucht richting de onderste plaatsen. Frank Fokke had een belangrijk aandeel in de overwinning, de aanvaller scoorde twee keer. Marnix Metus deed wat terug en Forward was ook nog eenmaal trefzeker in eigen doel.

Foto’s Rianne van der Laan: Forward – HOVC

Musselkanaal – Annen: 2-2

Musselkanaal en Annen hielden elkaar in evenwicht. De thuisploeg zag Annen na een dikke tien minuten spelen op voorsprong komen via Jaap Jan Mulder, maar trok daarna de zaken recht. Via Rolf Kayser en Demy te Veld ging Musselkanaal toch met een voorsprong aan de thee. In de tweede helft bezorgde Dolf Nijburg de gasten nog een punt door de gelijkmaker aan te tekenen.