Overzicht zaterdag 5e klasse F: Scheemda en Meeden hervatten competitie met zege

Scheemda hervatte de competitie met een overwinning, Meeden deed goede zaken.

SC Scheemda – Damacota: 3-1

SC Scheemda is de tweede seizoenshelft begonnen met een 3-1 overwinning op Damacota. Via Tom Knollema kwam Scheemda op voorsprong, waarna de thuisploeg in de tweede helft de zege veilig stelde via Danny Blaauw en Marvin Ab. Gaatze Postma deed nog wat terug voor de bezoekers. Door de overwinning nestelde Schema zich weer naast koploper SETA. Beide ploegen hebben nu 27 punten ui 11 wedstrijden, waarbij de ploeg uit Musselkanaal een iets beter doelsaldo heeft.

Meeden – Muntendam: 4-1

Meeden deed direct uitstekende zaken bij de hervatting van de competitie. Alle concurrenten verspeelden punten, terwijl Meeden een ruime overwinning boekte op Muntendam. Sjoerd van der Veen had met twee treffers een belangrijk aandeel in de winst. Ook Nick Oorburg en Dennis Nagel scoorden voor de thuisploeg. Quincy Gall maakte de enige treffer voor de bezoekers. Door de winst steeg Meeden naar de vierde plek op de ranglijst.

ZNC – BATO: 3-3

BATO speelde gelijk in een doelpuntrijk duel tegen ZNC. Ramon Veen scoorde twee keer voor de bezoekers. Robbert Wester maakte de andere treffer. BATO schoot niet veel op met het punt en zag Meeden passeren op de ranglijst. De Winschoters staan momenteel zesde.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website