SETA zet reuzenstap richting titel na zege op Scheemda

SETA heeft een goede stap gezet richting het kampioenschap in 5F na de 1-0 overwinning op Scheemda.

Foto Harold Woortman, SETA juicht na de 1-0 van Jos de Boer.

SETA lijkt hard op weg naar het kampioenschap in de zaterdag vijfde klasse F. De ploeg uit Musselkanaal wist de titelkraker tegen SC Scheemda met 1-0 te winnen. Door de zege is het gat naar de naaste concurrent nu vijf punten met nog zes wedstrijden te spelen. 

Vorig seizoen streden beide teams ook al voor de titel in 5F, maar beide teams grepen in een rechtstreeks duel op de slotdag naast het kampioenschap. NWVV ging er uiteindelijk met de titel vandoor. Ook dit seizoen werd het al snel duidelijk dat SETA en Scheemda de belangrijkste titelkandidaten zouden zijn. Beide teams stonden voorafgaand aan deze kraker dan ook op twee punten van elkaar. Scheemda had vorige week dure punten verspeeld tegen ZNC, waardoor SETA met een voorsprong aan de topper begon.

De gasten moesten dan ook winnen om de koppositie over te kunnen nemen, maar slaagden daar niet in. Dat was ook mede te danken aan SETA-doelman Thomas Dijkhuis die deze zaterdagmiddag niet te passeren viel. En waar Scheemda het niet lukte om te scoren, daar deed SETA dat wel eenmaal. Clubtopscorer Jos de Boer kroonde zich met zijn 28e doelpunt van het seizoen uiteindelijk tot het goudhaantje, wat volstond voor een 1-0 overwinning. Daardoor heeft SETA nu uitstekende papieren om de titel dit seizoen wel in de wacht te kunnen slepen.

Foto’s Harold Woortman: SETA – SC Scheemda

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen kent valse start tegen EHS ’85

Gasselternijveen is de competitie gestart met een ruime nederlaag tegen EHS '85.

Alteveer kan FVV niet stoppen

Alteveer is er niet in geslaagd om te stunten tegen de nog zonder puntverlies ...