SPW heeft zich gehandhaafd, terwijl THOS en BNC zich kunnen gaan opmaken voor nacompetitie.

Bellingwolde – SPW: 1-3

Degradant SPW kent een moeizaam jaar in de zondag 4e klasse C, maar heeft zich met 1-3 overwinning op Bellingwolde in ieder geval van nieuwe degradatiezorgen verlost. Via Stefan Westerhof namen de bezoekers voor rust de leiding. Martin Ras bracht de thuisploeg langszij, maar diep in de tweede helft trok SPW het duel via Stefan Bolk en Jelmer Jasken uiteindelijk naar zich toe. SPW speelde zich daardoor veilig, terwijl Bellingwolde zich kan gaan opmaken voor de nacompetitie.

THOS – Wedde: 4-0

THOS kende in eigen huis geen moeite met Wedde en mag zich zo goed als zeker gaan opmaken voor nacompetitievoetbal. Danny Jager, Andre Maria, Yannick Lourens en Robin Schut waren trefzeker voor de thuisploeg. Voor THOS een mooie prestatie, dat vorig jaar nog in de vijfde klasse acteerde. Wedde moet gaan strijden voor lijfsbehoud via de nacompetitie.

BNC – Gieterveen: 4-1

Voor Gieterveen was er nog een kleine kans om nacompetitie te halen, maar dan moest er wel gewonnen worden van BNC. Daar slaagden de Gieterveners niet in, want de ploeg uit Finsterwolde bleek met 4-1 te sterk. Finley Prins scoorde twee keer voor de thuisploeg, Jersey Stuut en Rogier Ganzeveld maakten de andere twee treffers. Bob Oeben deed wat terug voor de bezoekers. Voor BNC lonkt er wel een plek in de nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

DVC ’59 verslaat mat Musselkanaal

Of Musselkanaal de wedstrijd tegen DVC ’59 op zaterdagavond of zondagmiddag verloor, werd niet ...

Weerdinge één van de twee winnaars van Orgon Toernooi

Weerdinge was de beste in poule B van het Orgon Toernooi en werd daardoor ...