Titan knokt zich naar gelijkspel tegen SC Erica

Titan kwam terug van een 2-0 achterstand tegen Erica en pakte zo nog een punt.

Foto VV Titan, Erica en Titan hielden elkaar in het subtopduel in evenwicht.

Met de wedstrijd Erica-Titan stond er een clash tussen de nummers drie en vier van de derde klasse D op het programma. Onder prachtige voorjaarsomstandigheden maakten beide ploegen er een aantrekkelijke wedstrijd van. De eerste helft was duidelijk voor Erica en halverwege stond het dan ook 2-0. Titan herpakte zich en kwam in het tweede bedrijf langszij: 2-2.

Erica domineert eerste helft

De thuisploeg begon beduidend beter aan de wedstrijd. De voorsprong liet dan ook niet lang op zich wachten. Pelle de Vries trok naar binnen en schoot met links zuiver in de benedenhoek: 1-0. Erica leek door te willen drukken. Daarvoor kreeg het een grote kans via Dennis Fecken, maar doelman Remon Poede wist erger te voorkomen. Trainer Henri Goeree besloot in te grijpen en hield centrale verdediger Karsten Stavast naar de kant en bracht aanvaller Jos Smidt. Titan kreeg hierdoor meer druk op de gastheren. Mike Oosting beproefde zijn geluk met een afstandsschot, maar zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Bram Gebbeken. Waar Titan er iets beter in leek te komen verdubbelde Erica op slag van rust de voorsprong via wederom Pelle de Vries. Hij schoot vanuit de draai de bal binnen: 2-0.

Titan herpakt zich in tweede helft

Na de rust was er een ander Titan te zien. Hierdoor werd Erica meer teruggedrongen, maar hele grote kansen had dit niet direct tot gevolg. De eerste echt grote kans van de tweede helft was voor Dennis Fecken. Fecken schoot in kansrijke positie wild over. Titan werd gevaarlijk via de ingevallen Martijn Stavast. Een indraaiende bal van Jos Smidt werd door Stavast net naast gekopt. Even later was het wel raak voor Stavast. Doelman Gebbeken kon het schot van Harm Jan Moesker niet klemmen en Stavast was er als de kippen bij om te profiteren: 2-1. Moesker maakte enkele minuten later zelf de gelijkmaker. Een voorzet op maat van Rick Hendriks werd door Moesker tegendraads in het zijnet gekopt: 2-2. De ruimtes werden in het restant behoorlijk groot, maar Erica speelde een overtalsituatie slecht uit en Poede bracht redding op een hard schot van de Vries. Aan de andere kant schoot Moesker van ruim veertig meter net naast. Daardoor eindigde deze wedstrijd met twee gezichten in een gelijkspel. Volgende week staat er voor Titan een inhaalduel op het programma: Uit naar Gasselternijveen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen wint overtuigend van Wedde

Sellingen won overtuigend van Wedde en doet volop mee voor een plek in de ...

Gieterveen verliest ruim van Erica

Gieterveen moest zijn meerdere erkennen in Erica, dat met ruime cijfers won.