JVV mag zich nog gaan opmaken voor de nacompetitie.

GKC – JVV: 2-3

JVV is een uitstekend seizoen geëindigd met een 2-3 overwinning op GKC. De bezoekers kwamen op een 2-0 achterstand tegen GKC via treffers van Grieto Korthuis en Danny Kolp. Via invaller Godfrey Serubogo draaide JVV de wedstrijd echter om. De aanvaller scoorde een loepzuivere hattrick en bezorgde JVV daarmee nog de winst. JVV eindigde door de zege op de derde plek in 5D en mag zich daardoor opmaken voor de nacompetitie.

De Treffer ’16 – VIOS: 4-6

De Treffer sloot het moeizame seizoen af met een doelpuntrijke nederlaag tegen VIOS. In eigen huis werd het 4-6 tegen VIOS. Alle treffers van de thuisploeg werden gemaakt door Melvin Wiering. De Treffer eindigde door de nederlaag met vier punten uit twintig wedstrijden op de laatste plaats.

SVBC – Roswinkel: 3-1

Roswinkel sloot het seizoen af met een 3-1 nederlaag tegen SVBC. De thuisploeg pakte daardoor de tweede plaats en gaat nog de nacompetitie in. Voor Roswinkel scoorde Roy van der Sluis de enige treffer. Roswinkel is geëindigd op de negende plaats.

Weiteveense Boys – Pekelder Boys: 5-0

Pekelder Boys sloot het seizoen af met een kansloze 5-0 nederlaag tegen kampioen Weiteveense Boys. De Pekelders sloten daarmee een teleurstellend seizoen af op plek tien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slotoffensief levert punt op voor SPW

SPW trof in haar eerste wedstrijd van het seizoen 2016/2017 het uit de vierde ...

Borger door ondergrens in Winschoten

Borger gaf niet thuis en Winschoten en moest opnieuw een nederlaag slikken in een ...

Titan verliest in extremis van Schoonebeek

Titan leek nog een punt over te houden aan het duel met Schoonebeek, maar ...