JVV mag zich nog gaan opmaken voor de nacompetitie.

GKC – JVV: 2-3

JVV is een uitstekend seizoen geëindigd met een 2-3 overwinning op GKC. De bezoekers kwamen op een 2-0 achterstand tegen GKC via treffers van Grieto Korthuis en Danny Kolp. Via invaller Godfrey Serubogo draaide JVV de wedstrijd echter om. De aanvaller scoorde een loepzuivere hattrick en bezorgde JVV daarmee nog de winst. JVV eindigde door de zege op de derde plek in 5D en mag zich daardoor opmaken voor de nacompetitie.

De Treffer ’16 – VIOS: 4-6

De Treffer sloot het moeizame seizoen af met een doelpuntrijke nederlaag tegen VIOS. In eigen huis werd het 4-6 tegen VIOS. Alle treffers van de thuisploeg werden gemaakt door Melvin Wiering. De Treffer eindigde door de nederlaag met vier punten uit twintig wedstrijden op de laatste plaats.

SVBC – Roswinkel: 3-1

Roswinkel sloot het seizoen af met een 3-1 nederlaag tegen SVBC. De thuisploeg pakte daardoor de tweede plaats en gaat nog de nacompetitie in. Voor Roswinkel scoorde Roy van der Sluis de enige treffer. Roswinkel is geëindigd op de negende plaats.

Weiteveense Boys – Pekelder Boys: 5-0

Pekelder Boys sloot het seizoen af met een kansloze 5-0 nederlaag tegen kampioen Weiteveense Boys. De Pekelders sloten daarmee een teleurstellend seizoen af op plek tien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

DZOH schiet half dozijn vol tegen Pesse

DZOH kende weinig moeite met Pesse en won met ruime cijfers. De ploeg uit ...

Wedstrijdritme voor JVV, winst voor Nieveen

Bij gebrek aan competitievoetbal zochten vijfdeklassers JVV en Gasselternijveen elkaar in Ter Apel op. ...