Gieterveen sloot de competitie af met een ruime nederlaag tegen Bareveld.

Gieterveen – Bareveld: 0-5

Bij Gieterveen stond de derby tegen Bareveld vooral in het teken van de afscheid nemende doelman Stefan Lugtenborg. De keeper, die jarenlang de vaste keus wordt was onder de lat bij de Gieterveners, speelde zondag zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van de zondag vierdeklasser. Voor Lugtenborg werd het echter geen al te beste afscheidswedstrijd, de doelman moest maar liefst vijf tegendoelpunten incasseren. Eddie Schoenmaker was de man van de wedstrijd aan de kant van Bareveld, de geroutineerde spits scoorde maar liefst drie van de vijf treffers. Bart Spieringhs en Alex Gorissen waren ook trefzeker. Beide teams zijn volgend seizoen weer in de vierde klasse te bewonderen.

Wedde – Heiligerlee: 3-5

Wedde sloot de competitie af met een 3-5 nederlaag tegen Heiligerlee. De thuisploeg zag Rico van Heumen en Ezra Abbas tot de doelpuntenmakers behoren, maar de bezoekers bleken nog net even wat doeltreffender te zijn. Wedde sloot de competitie af op de tiende plek en maakt zich op voor de nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel neemt afstand van Angelslo

Mussel deed goede zaken met de overwinning op Angelslo en lijkt zo goed als ...

Borger wint derby tegen SJS

Borger won de derby tegen SJS met een nipt verschil en sluit daardoor ook ...

Onstwedder Boys verliest ook van WVV

Onstwedder Boys ging weer onderuit en lijkt te snakken naar de winterstop.