Gieterveen sloot de competitie af met een ruime nederlaag tegen Bareveld.

Gieterveen – Bareveld: 0-5

Bij Gieterveen stond de derby tegen Bareveld vooral in het teken van de afscheid nemende doelman Stefan Lugtenborg. De keeper, die jarenlang de vaste keus wordt was onder de lat bij de Gieterveners, speelde zondag zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van de zondag vierdeklasser. Voor Lugtenborg werd het echter geen al te beste afscheidswedstrijd, de doelman moest maar liefst vijf tegendoelpunten incasseren. Eddie Schoenmaker was de man van de wedstrijd aan de kant van Bareveld, de geroutineerde spits scoorde maar liefst drie van de vijf treffers. Bart Spieringhs en Alex Gorissen waren ook trefzeker. Beide teams zijn volgend seizoen weer in de vierde klasse te bewonderen.

Wedde – Heiligerlee: 3-5

Wedde sloot de competitie af met een 3-5 nederlaag tegen Heiligerlee. De thuisploeg zag Rico van Heumen en Ezra Abbas tot de doelpuntenmakers behoren, maar de bezoekers bleken nog net even wat doeltreffender te zijn. Wedde sloot de competitie af op de tiende plek en maakt zich op voor de nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voetballend GKC wint van strijdend Buinerveen

GKC heeft in de voorlaatste competitiewedstrijd Buinerveen met ruime cijfers opzij gezet. Na negentig ...

Terug in de tijd: Kopsterk Titan bijna tweedeklasser

Titan verschafte zich een goede uitgangspositie in het eerste duel met Zuidwolde.

Doelpunten als rijpe appelen in Valthermond

Liefhebbers van doelpunten kwamen bij Valthermond tegen Raptim ruim aan hun trekken. Maar liefst ...