Transfertalk: Sterkhouder verlaat Valthermond

Valthermond ziet sterkhouder Tom Meijers komende zomer vertrekken.

Foto Kees Rustenhoven, Tom Meijers stopt komend seizoen bij Valthermond.

Valthermond moet het komend seizoen doen zonder sterkhouder Tom Meijers. De betrouwbare verdediger gaf dinsdag in de RTV Drenthe Onze Club podcast te kennen dat hij na dit seizoen de Mondkers gaat verlaten. 

De 29-jarige Meijers gaf het in praatprogramma aan dat zijn werkzaamheden hem nopen om te stoppen bij Valthermond. Meijers, ook werkzaam bij NOS Sport, zegt dat zijn (weekend)werkzaamheden in Hilversum en de combinatie met zijn woonplaats Eelde en het reizen naar Valthermond het onmogelijk maken om nog langer door te gaan bij de zondag tweedeklasser. Meijers weet nog niet of hij definitief stopt met het amateurvoetbal, maar zegt daar de komende tijd rustig over na te gaan denken.

Meijers hoopt zijn Valthermond-periode komende pinkstermaandag af te kunnen sluiten met een kampioenschap. Daarvoor moeten de Mondkers zelf wel winnen van degradatiekandidaat Peize en moet koploper WKE ’16 punten verspelen tegen nummer drie Helpman. Meijers speelde in totaal zeven seizoen voor Valthermond, waarin de verdediger zestien keer tot scoren kwam. Daarvoor was de verdediger ook actief voor Kanaalstreekploegen Nieuw Buinen en FC Ter Apel ’96.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website