Transfertalk: MOVV versterkt zich met vijftal aanwinsten

Een vijftal aanwinsten voor MOVV.

Ondanks de onverwachte degradatie afgelopen weekend naar de 4de klasse, kan MOVV een flink aantal aanwinsten noteren voor het nieuwe seizoen, waar het kampioenschap naar alle waarschijnlijkheid direct de doelstelling gaat zijn.

Afgelopen winter was de overschrijving al geregeld, maar na de zomer is hij ook daadwerkelijk speelgerechtigd. Van WVV komt Jeroen Plat over, die samen met Mark gaat uitmaken wie de 1e keeper gaat worden. 

Terugkeer op oude nest

Na de eerste stappen in de jeugd te hebben gezet bij MOVV, om vervolgens de opleiding van FC Groningen en BV Veendam te doorlopen en een mooie carrière bij toonaangevende amateurclubs als WKE, Nieuw-Buinen en WVV te hebben gehad, keert Kevin Wiegman na 20 jaar terug op het oude nest. In zijn kielzog heeft Rodney Boer besloten om terug te keren op het oude nest, waardoor de in de jaren 90 gevreesde MOVV-speler Andre ‘’Rattaplan’’ Boer in zijn zoon iemand heeft die in zijn voetsporen gaat treden.

Van SC Scheemda komt de veelzijdige linkerflankspeler Rowan de Zwart, waarmee de linkerkant een kwaliteitsimpuls krijgt. Sil Bult maakt de overstap van Nieuwolda, waarmee de ‘’Bult enclave’’ in de selectie wordt uitgebreid.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like