Gieterveen verliest nipt van kampioenskandidaat MOVV

Gieterveen verweerde zich kranig tegen MOVV, maar een resultaat zat er net niet in.

Gieterveen heeft zich kranig geweerd tegen kampioenskandidaat MOVV. De gasten hadden het lastig tegen de thuisploeg, maar uiteindelijk maakte topschutter Jordi Blaauw toch het verschil voor de bezoekers. Het duel eindige mede dankzij twee treffers van Blaauw in een 1-3 overwinning voor MOVV.
Voor rust was het topscoorder Blaauw die gelegenheidskeeper Nijhuis in de korte hoek verschalkte en daarmee de score na een klein kwartier opende. Het was Bart Caspers die Gieterveen vijf minuten later weer langszij schoot uit één van de gevaarlijke corners in de eerste helft. Patrick Bult scoorde voor rust nog voor de bezoekers uit een hoge voorzet en zette daarmee de ruststand op het scorebord. Aan de Gieterveense zijde waren Hoving en Oeben nog dicht bij een treffer en een goal van MOVV werd afgekeurd wegens buitenspel.
Blaauw maakt het verschil
Na de thee werd het duel grimmiger, met een aantal gele kaarten tot gevolg. De thuisploeg merkte dat ondanks wat blessures in de selectie er een resultaat in zat, al moest daarvoor hard worden gewerkt en spits Blaauw constant in de gaten worden gehouden. Danny Zwinderman was het dichtste bij de gelijkmaker, maar zag zijn inzet net uit de goal getikt worden. Voor de bezoekers was het eigenlijk vooral Blaauw die gevaarlijk werd, maar ook een lastige middag had tegen de Gieterveense verdedigers Mulder en Mink.
Pas in de slotminuut viel de verlossende treffer voor de Midwolders. Nadat Gieterveen al een aantal minuten met man en macht naar voren rende, was het Blaauw die in de tegenstoot alsnog zijn tweede van de middag achter Nijhuis schoot. Een nederlaag met een positief randje. Vooraf werd een hele lastige middag voorspeld, maar Gieterveen bleef lang in de wedstrijd en had met iets meer geluk zomaar een resultaat uit deze wedstrijd kunnen slepen. Volgende week wacht de derby tegen Bareveld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer houdt punt over aan spektakel

De middenmoters Alteveer en MOVV maakten er zondagmiddag een waar spektakel van op sportpark ...

Sellingen en SPW delen de buit

Op de voor Sellingen en SPW ongebruikelijke zaterdagavond traden de vijfdeklassers aan voor hun ...

SV Mussel moet meerdere erkennen in Elim

Waar Borger in 4D in eigen huis een forse overwinning boekte, ging SV Mussel ...