Titan staat opnieuw met met lege handen

Titan liep tegen Gieten tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan.

Trainer Henri Goeree kon beschikken over een fitte selectie voor de uitwedstrijd tegen Gieten. Na de nederlaag tegen Muntendam een week geleden konden de rood-witten zich revancheren op bezoek bij de ploeg van trainer Bas Nibbelke. De ploeg van Nibbelke verloor ook de eerste wedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Peize verloor Gieten met 2-1. Deze zondag wist Gieten wel de volle buit te pakken. Na negentig minuten stond er een duidelijke 3-0 uitslag op het scorebord.

Sterk begin Titan, Gieten slaat toe

De gasten begonnen goed aan de wedstrijd en stichtten ook het eerste gevaar. Peter van Elten loste het eerste schot, maar zijn inzet ging over. Ook zijn tweede inzet trof geen doel. Ondanks het overwicht van de gasten in de openingsfase was het de thuisploeg die de leiding nam. Een diepe bal van Alting werd door van der Heijde voorgezet en uiteindelijk ongelukkig in eigen doel gewerkt: 1-0. Titan kreeg een goede mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar de inzet van Roy Super werd op het laatst geblokt. Gieten nam na de treffer het iniatief in de wedstrijd over en verdubbelde na ruim een half uur de voorsprong. Vanuit een snelle ingooi was het wederom een voorzet van van der Heijde en ditmaal werd de bal ingeschoten door Jos Huting: 2-0. Gieten leek de wedstrijd voor de rust nog te willen beslissen, maar een derde treffer bleef vooralsnog uit.

Titan loopt rood aan

Goeree besloot in te grijpen en liet Rick Hendriks, Karsten Stavast en Dennis Faber achter in de kleedkamer. Voor hen in de plaats kwamen Mike Mensen, Patrick Luiten en Mike Oosting. Titan probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar speelde te slordig om gevaarlijk te worden. Gieten kreeg al vroeg in het tweede bedrijf een dot van een kans via Ivo Reugebrink, maar doelman Poede wist een treffer te voorkomen. Die treffer kwam er wel voor de ingevallen Reugebrink. Hij reageerde attent bij een doorgeschoten corner en kon van dichtbij simpel binnen tikken: 0-3. Daarmee was de wedstrijd beslist. Titan kwam niet verder dan een vrije trap en een afstandsschot van de ingevallen Jos Smidt. De uitstekend leidende Beenker liet Jort Jongejan vroegtijdig douchen na het uitdelen van een duw en niet veel later mocht ook Mike Oosting voor het laatste fluitsignaal inrukken wegens het neerhalen van een doorgebroken speler. Gieten kreeg nog kansen om de score hoger uit te laten vallen, maar wist zich met de geboden ruimte niet altijd even goed raad. Daarnaast stuitte men meermaals op doelman Poede. Al met al een valste start voor ploeg van Goeree. Aanstaande zondag speelt Titan thuis tegen Westerwolde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan als poulewinnaar naar halve finale, SC Stadskanaal uitgeschakeld

Titan heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, Stadskanaal ...

SETA boekt knappe overwinning in derby tegen Mussel

SETA bleek in eigen huis te sterk voor Mussel, beide ploegen gaan niet meer ...

Buinen onderuit tegen middenmoter VIOS

Buinen heeft de eerste wedstrijd na de winterstop geen potten kunnen breken op bezoek ...