Overzicht zondag 2e klasse I: Eerste zege voor Stadskanaal, Sellingen blijft ongeslagen

Stadskanaal boekte zijn eerste zege van het seizoen, Sellingen is de trotse koploper van 2I.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-aanvoerder Jeffrey Bakker opende de score voor zijn ploeg.

Stadskanaal – Annen: 3-1

Stadskanaal heeft de eerste drie punten van het seizoen kunnen bijschrijven. In eigen huis wist het Annen aan de zegekar te binden. Alle doelpunten vielen deze zondagmiddag in de tweede helft. Het was aanvoerder Jeffrey Bakker die kort na de pauze de scorende opende. Die voorsprong werd pas diep in de tweede helft verdubbeld door Leon Bos. Annen leek het met de aansluitingstreffer in de slotminuten nog heel even spannend te maken, maar direct erop schoot Kevin Nijmeijer Stadskanaal in veilige haven: 3-1.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Annen

Musselkanaal – SC Stadspark: 2-2

Bij Musselkanaal was het voetbal de afgelopen week een randzaak. Een drugsincident speelde de hoofdrol en zorgde ervoor dat trainer Wessel Woortman opstapte bij de club. Ondanks al die perikelen lukte het Musselkanaal toch om een punt te pakken in eigen huis, door onder andere een doelpunt van Ike Kremer.

Sellingen – Oldeholtpade: 2-2

Sellingen is na drie speelronden de trotse koploper in de zondag tweede klasse I. De Sellingers hielden ook tegen Oldeholtpade de ongeslagen status vast, al werd wel het eerste puntverlies geleden. In de eerste helft was de thuisploeg de bovenliggende partij, al kwamen de gasten wel op voorsprong. Via Ian de Vrieze en Arjan Heeres werd die achterstand voor rust nog omgebogen. Na de pauze kwamen de bezoekers beter voor de dag en had Sellingen het lastiger. De Friezen kwamen dan ook langszij in de tweede helft, waardoor beide ploegen uiteindelijk genoegen moesten nemen met een punt.

Helpman – HOVC: 4-2

HOVC leed op bezoek bij Helpman een 4-2 nederlaag. Tiuri Schieving bleek namens de Groningers de grote plaaggeest voor de fusieclub uit Exloo, Odoorn en Valthe. De aanvaller nam drie van de vier treffers voor zijn rekening. Namens HOVC scoorden Frank Fokke en Luuc Kimmel, maar dat bleek niet genoeg voor een resultaat.

Foto’s Rianne van der Laan: Helpman – HOVC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loodzware opgave voor Onstwedder Boys

Na een 1-3 nederlaag is de derde klasse voor Onstwedder Boys heel erg ver ...

Overzicht zaterdag 5e klasse F: Top-3 maakt geen fout

Het blijft spannend bovenin de zaterdag 5e klasse F. De top-3 maakte geen fouten.