Overzicht zondag 4e klasse D: Soevereine zege FC Ter Apel ’96, Nieuw Buinen maakt misstap

FC Ter Apel ’96 boekte een simpele zege en profiteerde daarmee van het puntenverlies van Nieuw Buinen.

FC Ter Apel ’96 – Protos: 4-0

FC Ter Apel ’96 kende zondag in eigen huis weinig problemen met Protos. De Kloosterdorpbewoners zaten na 45 minuten spelen al met een comfortabele 3-0 voorsprong aan de thee. Tim Kuper had twee van de drie treffers voor zijn rekening genomen, Sven Veen scoorde tussendoor. Na rust ebde het wat weg, maar scoorde Ter Apel nog wel een keer via Leroy Veen. Na het laatste fluitsignaal was er nog meer goed nieuws, want concurrent Nieuw Buinen had punten verspeeld.

Zwartemeerse Boys – Nieuw Buinen: 1-1

En dus moet Nieuw Buinen nu weer in de achtervolging na het 1-1 gelijke spel op bezoek bij Zwartemeerse Boys. Even leek het er zelfs op dat de Oranjehemden zelfs met nul punten huiswaarts keerden, maar in de slotfase redde Eron Albert nog een punt voor de bezoekers. Mike Berens had de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong gezet. Het lijkt erop aan te komen dat het onderlinge duel tussen Ter Apel en Nieuw Buinen de beslissing gaat brengen.

Buinen – IJhorst 2-3

Voor Buinen gaat het seizoen langzaam als een nachtkaars uit. De Buunerberen zijn aan een niet al te beste serie bezig en verloren in eigen huis van IJhorst dat nog speelt tegen degradatie. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-3. Voor Buinen stonden Marcel Vedder en Sander Kats op het scoreformulier.

SPW – Weiteveense Boys: 0-1

SPW verloor zondag de ‘return’ tegen Weiteveense Boys met 0-1. Waar het in eerder in de week zelf nog met 0-1 won bij Weiteveen, daar was het nu precies andersom. Ian Wesseling scoorde de enige treffer in de wedstrijd. Door de nederlaag zakte SPW naar de elfde plaats op de ranglijst en moet men vreze voor degradatie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WVV zaterdag stunt tegen Annen en bekert verder

WVV zaterdag heeft voor een stunt gezorgd door zondag tweedeklasser Annen te verslaan, de ...

Buinen lijdt forse nederlaag

Heel even leek Buinen een mooie middag tegemoet te gaan, maar het moest al ...