FC Ter Apel ’96 en Nieuw Buinen hebben nog altijd de ongeslagen status. Ook Buinen boekte een ruime overwinning.

Foto Andries Middelbos: Moment uit de wedstrijd Buinen – Wijster, Thorsten Leeuw knikt een bal tegen de touwen voor Buinen

FC Ter Apel ’96 – SPW: 3-0

FC Ter Apel ’96 boekte tegen SPW alweer de derde competitiezege op rij. Hoewel de Knoalsters bij vlagen aardig tegenstand boden was de thuisploeg wel de betere partij. Dat leverde in de eerste helft ook een voorsprong op. De mee opgekomen Jasper Jalving knikte de 1-0 tegen de touwen. Na rust gooide Ter Apel het duel al snel in het slot. Via Leroy Veen en Tim Kuper stond het na tien minuten spelen in de tweede helft al 3-0. Ter Apel geloofde het daarna wel, terwijl SPW niet meer in staat was om nog wat terug te doen.

IJhorst – Nieuw Buinen: 0-5

Ook Nieuw Buinen won zijn derde competitieduel. Op bezoek bij IJhorst won het eenvoudig met 0-5. De thuisploeg eindigde het duel bovendien met negen man na twee rode kaarten. Voor Nieuw Buinen scoorden Eron Alberts (2x), Brandon Meems, Patrick Bults en Roy Veeninga

Buinen – Wijster: 5-2

Ook Buinen mocht een ruime competitiezege bijschrijven. In eigen huis werd Wijster aan de zegekar gebonden. In de eerste helft leek het er nog niet op dat de punten in Buinen zouden blijven, want Wijster ging met een 1-2 voorsprong aan de thee. Marc Haandrikman zorgde na een uur spelen voor de gelijkmaker, waarna Jay van der Hooft met zijn tweede van de middag de 3-2 liet aantekenen. In de slotfase liep Buinen nog uit naar een ruime 5-2 overwinning door goals van opnieuw Haandrikman en Thorsten Leeuw.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – Wijster

Gasselternijveen – Weiteveense Boys: 5-0

Gasselternijveen boekte zijn eerste zege van het seizoen. Het bleek in eigen huis een maatje te groot voor promovendus Weiteveense Boys. Nick Bokhorst (2x), Maarten Hommes, Siem Salomons en Thijmen Hommes waren de doelpuntenmakers aan de zijde van Gasselternijveen.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys krijgt deksel op de neus

De wedstrijd tussen Onstwedder Boys en SC Scheemda is zaterdagmiddag geëindigd in een 2-2 ...

Beschamende nederlaag voor Valthermond

Het woord wanvertoning viel binnen de Valthermondse aanhang na de 5-2 nederlaag tegen de ...