Overzicht zondag 4e klasse D: FC Ter Apel ’96 en Nieuw Buinen denderen door

FC Ter Apel ’96 en Nieuw Buinen zijn ook nog vijf speelronden nog ongeslagen.

Foto Andries Middelbos, Buinen-aanvaller Thorsten Leeuw scoorde tegen SPW.

KSC – FC Ter Apel ’96: 0-8

FC Ter Apel ’96 kende geen enkele moeite met hekkensluiter KSC. In Schoonoord werden net niet de dubbele cijfers aangetikt, maar de 0-8 eindstand vertelde genoeg over het grote krachtsverschil tussen beide ploegen. Ter Apel scoorde in een tijdsbestek van vijf minuten al twee keer via Steijn Westen en Daniel Manning, waarmee het pleit eigenlijk al beslecht bleek. Via twee goals van Leroy Veen en Tim Kuper, nog een goal van Manning en Vince Gravers werd het uiteindelijk 0-8. Ter Apel is na vijf wedstrijden nog altijd ongeslagen.

Protos – Nieuw Buinen: 1-5

Ook Nieuw Buinen is nog altijd ongeslagen na vijf wedstrijden en wist ze tot nu toe allemaal te winnen. Ook tegen Protos werd weer een ruime overwinning geboekt. Door goals van Patrick Bults (2x), Milan Schipper, Brandon Meems en Eron Alberts stond er een eindstand van 1-5 op het scorebord.

Buinen – SPW: 2-1

Buinen boekte alweer de vierde overwinning van het seizoen en staat voorlopig op een derde plaats. In eigen huis begon het goed aan de wedstrijd en opende het snel de score via Bram Komduur. Thorsten Leeuw verdubbelde de marge nog voor rust. Na de pauze kwam SPW via Rodan Farrell terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk bleef het bij deze ene treffer voor de Knoalsters. Daardoor bleven de drie punten in Buinen.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – SPW

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eerste dertig minuten doen TEVV de das om tegen Peize

TEVV heeft zondag de dure punten moeten laten aan het lager geklasseerde Peize. Bij ...

Mussel is kampioen!

Mussel is zaterdag kampioen geworden in de vijfde klasse F.

Stadskanaal verslaat tweedeklasser Noordster

Na een korte rustpauze en wat zaalvoetbaltoernooien is Stadskanaal weer begonnen aan de voorbereiding ...