Onstwedder Boys liet geen spaan heel van Mamio.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op een nat en koud Sportpark De Boskamp flink aan het doelsaldo kunnen werken. Tegen Mamio werd het maar liefst 11 – 0, waarbij wel vermeld moet worden dat de ploeg uit Groningen deze middag met veel pech te maken had. De 11–0 betekent tevens de grootste uitslag (volgens de insiders…) in de competitiegeschiedenis van Onstwedder Boys.

Zowel Mamio als Onstwedder Boys zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de derde klasse. De laatste ontmoeting was twee jaar geleden toen Onstwedder Boys met 5 – 3 in de bekercompetitie te sterk was. Bij Onstwedder Boys ontbrak deze middag Rutgert Tipker. De selectie van Mamio bestond uit slechts twaalf spelers en dat zou de Groningers deze middag nog behoorlijk opbreken. Deze wedstrijd kon voor het eerst op De Boskamp het nieuwe digitale scorebord worden gebruikt, dat afgelopen week is geplaatst.

De wedstrijd is nog maar net begonnen of Angelo Florencia moet al met een spierblessure het veld verlaten. Florencia is een belangrijke pion op het middenveld van Mamio en scoorde twee jaar geleden nog twee keer in de bekerwedstrijd tegen Onstwedder Boys. Hierdoor moet meteen de enige wisselspeler van de ploeg uit Groningen het veld in. Onstwedder Boys begint gretig aan het duel en gebruikt veelvuldig de flanken. In de zevende minuut komt de thuisclub op voorsprong, als Jarno Sterenborg na een snelle aanval de 1 – 0 binnen tikt. Kort daarop schiet de behendige Abiamuwe Clinton van afstand, maar zijn schot wordt door Rein Koudstaal met de vuisten gekeerd. Na een kwartier spelen lijkt Mamio langszij te komen als Dylan Rokette bij de tweede paal de bal binnen schiet, maar de treffer wordt wegens buitenspel afgekeurd.

Lees het volledige verslag via de volgende link: Onstwedder Boys – Mamio

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal gelijk tegen WVV

Op sportpark ‘Pagedal’ wilde Stadskanaal-trainer Rick Slor graag zien hoe zijn team stand kon ...