Overzicht zaterdag 5e klasse F: SETA dendert door, Scheemda blijft in het spoor

SETA en Scheemda stevenen af op een spannende titelrace, beide ploegen blijven maar winnen.

SETA – Meeden: 8-1

SETA kende geen enkele moeite met Meeden. De gasten werden in Musselkanaal op een flinke oorwassing getrakteerd. Jeroen Buurke en Dylan de Wit wisten beiden een hattrick noteren. Denny Feiken pikte ook een doelpuntje mee. Meeden wist tot tweemaal toe het net te vinden, eenmaal een eigen doelpunt en Marnix Strijker die de enige tegentreffer op het scorebord wist te krijgen.

Muntendam – SC Scheemda: 0-1

Ook Scheemda blijft de zeges aaneen rijgen in de zaterdag vijfde klasse F. Ditmaal werd Muntendam aan de zegekar gebonden, al gebeurde dat met minimaal verschil. Danny Blaauw bezorgde Scheemda de drie punten, waardoor men in het spoor van koploper SETA blijft. De achterstand bedraagt twee punten, waarbij Scheemda ook nog een wedstrijd minder speelde.

Westerlee – ZNC: 2-2

Het duel der middenmoters eindigde in 2-2. ZNC leek op weg na een overwinning na een 0-2 voorsprong, maar zag in de slotminuut Westerlee nog langszij komen. Via Rodi Bosgraaf en Emiel Staal stond ZNC na een uur spelen op een 0-2 voorsprong. Jeffrey Brouwer deed vervolgens wat terug. ZNC moest niet veel later met tien man verder na rood voor Jeffrey van der Veen (2x geel). Ook met tien man had ZNC de wedstrijd nog kunnen beslissen, maar dat liet het na. Daarvoor kreeg in de laatste minuut van de wedstrijd op de neus. Jeffrey Brouwer scoorde nogmaals en bezorgde Westerlee alsnog een punt.

Bargeres – VVS Oostwold: 3-3

Het doelpuntrijke gelijke spel leverde beide ploegen niet heel veel op. In een vermakelijk duel leidde Bargeres na een helft spelen met 3-1. Tweemaal Jelmer ten Cate en een goal van Jordi de Vries zorgden voor een comfortabele voorsprong. Remco de Kleine had tussendoor voor de gasten gescoord. Diezelfde De Kleine bezorgde VVS in de slotminuten nog een punt, nadat Goos Boven in de tweede helft voor de aansluitingstreffer had gezorgd. Door het gelijke spel rest voor beide ploegen alleen nog de strijd om een nacompetitieplek voor promotie.

BATO – Erica ’86: 7-0

BATO boekte een heuse zevenklapper tegen hekkensluiter Erica ’86. Sem Dargel maakte er drie, Adolf Tuin twee. Het zevental werd volgemaakt door Niels van Delden en Roy Zweep.

Damacota – Harkstede: 1-4

Damacota ging in eigen huis onderuit tegen Harkstede. De bezoekers kwamen daardoor op de ranglijst dichterbij Damacota. Milan Greving scoorde twee keer voor de bezoekers, ook Bas Bentem deed een duit in het zakje. Namens de thuisploeg was Martin Pinkster trefzeker.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS op de drempel van vierde klasse

Het was een pijnlijke middag voor SJS. Vanaf de eerste minuut had de blauwe ...

Valthermond onmachtig tegen Twedo

Valthermond heeft voor de vijfde week op rij hun competitiewedstrijd niet in winst om ...