Overzicht zondag 2e klasse I: HOVC laat zege glippen, ook nederlagen voor Sellingen en Musselkanaal

Nederlagen voor HOVC, Sellingen en Musselkanaal.

Foto Rianne van der Laan, HOVC liet de zege glippen tegen Roden.

Roden – HOVC: 4-3

HOVC leek lange tijd op weg naar een stunt tegen koploper Roden, maar liet zich in de slotfase van de wedstrijd uiteindelijk nog het kaas van het brood eten. De fusieploeg uit Exloo, Odoorn en Valthe kwam in de eerste helft op voorsprong via Frank Fokke, die na de pauze ook de marge verdubbelde. Roden deed snel wat terug via Erolind Derguti, maar wederom was het Fokke die de gasten een marge van twee doelpunten bezorgde. Toch bleek Fokke uiteindelijk niet de hattrick-held te worden van HOVC, dat Robin van der Tuin een dikke tien minuten voor tijd de 2-3 zag maken. De thuisploeg ging daarna stormen en dat leverde ook de gelijkmaker op via Hugo Steenborgen. In de laatste minuten ging het helemaal nog mis voor HOVC. Van der Tuin bezorgde Roden nog de winst: 4-3.

Foto’s Rianne van der Laan: Roden – HOVC

GSAVV Forward – Sellingen: 1-0

Sellingen begon nog uitstekend aan het seizoen, maar is inmiddels in een flinke dip terechtgekomen. Van de laatste vier wedstrijden wist het er maar een te winnen. Ook tegen Forward ging men onderuit. Een vroege openingstreffer van Femi Ekker leverde de studenten uiteindelijk de drie punten op.

Musselkanaal – Rolder Boys: 2-4

Musselkanaal kreeg titelkandidaat Rolder Boys op bezoek en moest daarin ook zijn meerdere erkennen. Toch hadden de gasten het niet echt eenvoudig met Musselkanaal, dat aardig bij kon benen. Bij rust prijkte er een tussenstand van 2-3 op het scorebord. Jeroen Knol (2x) en Siemen Krikke scoorden namens de bezoekers, Gerwin Schmit en Lennart Fehrmann deden dat namens de thuisploeg. In de tweede helft besliste Krikke met zijn tweede middag definitief het treffen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal zet winnende reeks voort

Musselkanaal boekte zondag opnieuw een nipte overwinning, maar lijkt het kampioenschap voor het grijpen ...

GKC speelt gelijk tegen Yde de Punt

GKC speelde in het laatste bekerduel gelijk tegen Yde de Punt.

Westerwolde houdt druk op FVV

Westerwolde heeft tegen middenmoter Engelbert een regelmatige 2-0 overwinning geboekt. Toch moesten de Vlagtwedders ...