Schandalige actie bij voetbalvereniging Titan

Er zijn flinke beschadigingen aangericht op de voetbalvelden van VV Titan.

Bij voetbalverenging Titan hebben twee auto’s een ravage aangericht op de voetbalvelden. De daders lieten een duidelijk spoor achter op het veld, dat kletsnat was door onder andere de gevallen sneeuw. De voetbalmat is behoorlijk beschadigt en Titan roept de daders dan ook op om zich te melden.
De boodschap van VV Titan: 
Vannacht om 03:15 uur hebben twee auto’s een bezoek gebracht aan veld twee. Op de beelden is te zien dat één auto vast komt te zitten en rond 04:38 geholpen wordt door een tractor om weer los te komen. De daders hebben tot morgenmiddag 12:00 de tijd om zich bij het bestuur te melden om tot een passende oplossing te komen.
Foto’s VV Titan van de aangerichte schade:
Kan een afbeelding zijn van gras
Kan een afbeelding zijn van gras

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website