Westerlee en Willem Dontje na vier seizoenen uit elkaar

De wegen van Westerlee en Willem Dontje gaan scheiden na afloop van het seizoen.

Bij het gesprek tussen Willem en Westerlee was het snel duidelijk. De relatie onderling is goed, maar het is tijd voor iets nieuws. Westerlee respecteert de keuze van Dontje.

Frisse wind

Willem Dontje: “Ik ben nu 4 jaar trainer van Westerlee, en het is echt een leuke tijd geweest. Ik had voor mijn gevoel nog jaren door gekund bij de club. Maar op een bepaald moment is het misschien tijd voor een nieuw geluid, een frisse wind. Ik heb dit nu voor mezelf besloten en kan de rest van het seizoen nog inzetten om de club nog beter te maken met alle jonge spelers die we nu bij de selectie hebben gekregen.”

Bestuurslid technische zaken Arnoud Veldman: “Willem heeft zich de afgelopen 4 jaar geweldig ingezet voor Westerlee. Tijdens de gebroken coronaseizoenen heeft hij er alles aan gedaan om de club op de been te houden. Het huidige seizoen is hij vooral bezig met de doorgestroomde jeugd in te passen in de vernieuwde selectie. Hij zal hier de komende tijd bij Westerlee gewoon mee doorgaan. Willem zal ook zeker de komende jaren nog een graag geziene gast zijn op Sportpark Koeperlaand.”

Op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Ook voorzitter Jan Martin Koetje geeft aan de keuze te respecteren: “Willem heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat de club en het team bij elkaar is gebleven. Dat is nog lastig genoeg in de afgelopen tijden. We gaan als club nu met de spelersraad van de selectie kijken naar de invulling van een nieuwe hoofdtrainer. En Willem is altijd welkom op de club.”

De voetbalvereniging Westerlee gaat de komende tijd opzoek naar een nieuwe trainer. Het bestuur zal in samenwerking met de spelersraad van de selectie van Westerlee gaan kijken naar de invulling van de nieuwe trainer voor het seizoen 2024/2025 en de vacature zal één dezer dagen verschijnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bernd van Bolhuis ook volgend seizoen bij Musselkanaal

Bernd van Bolhuis is ook volgend seizoen trainer van derdeklasser v.v. Musselkanaal, zo valt ...

Tussenstand EK Pool na Polen – Slowakije: 1-2

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Polen - Slowakije.

Uitslagen Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 20 december

Uitslagen van de wedstrijden die 20 december gespeeld zijn tijdens het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.