Sellingen verrast in kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Sellingen heeft zich op knappe wijze geplaats voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Sellingen is er op knappe wijze in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De Sellingers verrasten woensdagavond in Het Activum in Hoogeveen, waar men titelfavoriet Noordscheschut wist te verslaan en als tweede in de poule eindige. 

Met een poule met daarin HODO, Raptim, GOMOS en Noordscheschut werd Sellingen niet direct als kanshebber gezien om door te gaan. De eerste wedstrijd werd door de Sellingers ook nog eens verloren. Raptim, dat al met 2-2 had gelijkgespeeld tegen HODO, won met 1-0.

Sellingen stunt tegen titelkandidaat

Met een wedstrijd tegen titelkandidaat Noordscheschut in het verschiet leek het een onmogelijke opgave te worden voor Sellingen, maar tegen ieders verwachting in wonnen de Groningers verrassend met 1-0. Dat gaf de Sellingers goede moed en dat kwam tot uiting tegen HODO, dat maar liefst met 5-1 verslagen werd.

Raptim had zich ondertussen met zeven punten ook al naar de volgende ronde gespeeld, terwijl Sellingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen GOMOS nog op zes punten stond. Een punt was dan ook wel vereist voor plaatsing en dat lukte tegen de ploeg uit Norg. Het eindigde in 1-1, waardoor Sellingen op zeven punten kwam en zich daardoor plaatste voor de halve finale. Noordscheschut werd uiteindelijk nog poulewinnaar, het won de laatste wedstrijd met 5-1 van HODO en kwam daardoor op negen punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Koploper HOC hard onderuit in Emmen

HOC beleefde gistermiddag in Emmen een vervelende start van de tweede competitiehelft. Op bezoek ...

Musselkanaal doet goede zaken met zege op Forward

Musselkanaal deed goede zaken met de overwinning op Forward en is van de laatste ...