Valthermond ongeslagen naar tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Valthermond heeft zich geplaatst voor de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Valthermond heeft zich zaterdagavond geplaats voor de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De Mondkers verloren geen enkele wedstrijd groep A, maar moesten de groepswinst toch aan HZVV laten. Valthermond eindigde op acht punten, HZVV op negen.

Valthermond begon uitstekend aan de avond in sporthal Angelslo in Emmen. De openingswedstrijd tegen De Weide werd dankzij doelpunten van Erik Jan Veerbeek, Dion van der Laan en Yordi van der Laan met 3-0 gewonnen.

Gelijkspel in Kanaalstreekderby

In de tweede wedstrijd kwam Valthermond niet tot scoren, maar dat deed tegenstander Rouveen ook niet. Derhalve eindigde het in 0-0, waardoor de Kanaalstreekderby tegen Titan een belangrijke wedstrijd werd. Titan had al met 1-0 verloren van De Weide en HZVV, maar leek er tegen De Mondkers met de winst vandoor te gaan. Vlak voor het einde bezorgde Erik Jan Veerbeek Valthermond toch nog een punt, waardoor het totaal op vijf punten kwam. Harm Jan Moesker had Titan op voorsprong gezet, waarna Dion van der Laan gelijkmaakte. Via Rick Hendriks kwam Titan opnieuw op voorsprong, maar Verbeek zorgde voor de 2-2 eindstand.

Dat punt bleek voor Valthermond al genoeg voor de tweede plaats, ook al omdat De Weide in de daaropvolgende wedstrijd verloor van groepswinnaar HZVV. In de afsluitende wedstrijd won Valthermond nog van de Hoogeveners met 1-2 via doelpunten van Mike Wilts en Mark van den Berg. Valthermond eindigde zo als tweede en gaat woensdag de tussenronde in om daar te spelen voor de laatste finaleplek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 met één been in derde klasse

Ter Apel ’96 heeft in Zweeloo een goede stap gezet om volgend seizoen in ...

Onstwedder Boys wint nipt van Mussel

Op sportpark ‘De Boskamp’ won Onstwedder Boys de Kanaalstreek-derby tegen Mussel met de kleinst mogelijke ...

Westerwolde wint in oefenwedstrijd van SPW

Westerwolde en SPW speelden een oefenduel waarin de thuisploeg als winnaar uit de bus ...