Musselkanaal doet goede zaken met zege op Forward

Musselkanaal deed goede zaken met de overwinning op Forward en is van de laatste plaats af in 2I.

Waar de meeste wedstrijden zondagmiddag werden afgelast, daar ging het duel tussen Musselkanaal en GSAVV Forward wel door. Op het ‘versleten’ kunstgrasveld kon gewoon gespeeld worden en dat de wedstrijd door ging pakte voor Musselkanaal uiteindelijk zeer goed uit met een 4-1 overwinning.

Musselkanaal verlaat laatste plaats

Voorafgaand aan de wedstrijd bezette Musselkanaal nog de laatste plaats in de zondag tweede klasse I, maar met de winst op Forward staat De Groenwitter er weer volledig bij. Een start die nieuwbakken trainer Otto Halmingh zich ongetwijfeld gewenst had. Middenmoter Forward was de technisch vaardigere ploeg, maar de gezonde dosis werklust en wilskracht van Musselkanaal leidde uiteindelijk naar een verdiende 4-1 overwinning. Rolf Kayser, Mark van der Laan en Niels Becker stonden op het scoreformulier en hadden daarmee een belangrijk aandeel in de overwinning van Musselkanaal. Jens Louwenaar maakte de enige treffer voor de gasten.

Kanaalstreekkraker

Door de overwinning steeg Musselkanaal van de laatste plaats naar plek tien op de ranglijst. Daarmee doet het weer mee in 2I, waar in de onderste regionen de verschillen erg klein zijn. Zo ook met Kanaalstreekgenoot Stadskanaal, dat evenveel punten heeft, maar wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Volgende week wacht dan ook een heuse Kanaalstreekkraker tussen beide ploegen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC stevent af op titel na zege op Gasselternijveen

HOC kende ook met Gasselternijveen geen problemen en lijkt op de titel af te ...

Slechte generale repetitie voor HOC

HOC maakt tot nu toe een aardig seizoen door, en de plaats op de ...

SJS onderuit tegen De Heracliden

SJS heeft de uitwedstrijd tegen De Heracliden verloren. In Uithuizermeeden gingen de Knoalsters met ...