Titan verspeelt dure punten tegen Veelerveen

Titan liet kostbare punten liggen tegen Veelerveen en verloor bovendien ook nog eens topscorer Harm Jan Moesker.

Foto Gert Meulman (Rondom de Velden), Titan en Veelerveen maakten er een fysieke strijd van en moesten genoegen nemen met een punt.

Voor het eerst sinds 29 oktober kon Titan weer eens aantreden op het eigen hoofdveld. De staat van het veld was verre van goed, maar er kon gespeeld worden. De tegenstander deze middag was rode lantaarndrager Veelerveen. De ploeg van trainer Jordin Louwes maakte er een fysiek gevecht van waarmee uiteindelijk een punt werd behaald: 1-1.

Fysieke strijd tussen Titan en Veelerveen

Goed voetbal hoefde men niet te verwachten deze middag. Daar leende het veld zich simpelweg niet voor. Het werd vooral een fysieke strijd waarbij weinig kansen vielen te noteren. Afstandsschoten aan Titan-zijde van Julian Bruining en Peter van Elten vlogen rakelings over en naast en aan de andere kant schoof ook Wichertjes de bal naast het doel. De eerste kans was voor Peter van Elten. Vanuit een corner belande de bal voor zijn voeten en hij schoot hard op de vuisten van doelman Thomas Klungel. In de tegenstoot sloeg Veelerveen via Jeffry van der Veen genadeloos toe: 0-1. Na deze treffer kabbelde de wedstrijd voort zonder noemenswaardige momenten. Vlak voor rust raakte Titan-spits Harm Jan Moesker zwaar geblesseerd. In een duel brak hij zijn enkel en hij moest per ambulance afgevoerd worden.

Lat staat overwinning Titan in de weg

Mike Oosting en Patrick Luiten werden door Titan-trainer Goeree binnen de lijnen gebracht. Titan kwam wat feller uit de kleedkamer en wist al vrij snel de gelijkmaker te forceren. Peter van Elten wist Rick Hendriks te bedienen en Hendriks maakte de bal keurig af: 1-1. Er leek genoeg tijd voor de thuisploeg om alsnog met de volle buit aan de haal te gaan. Over en weer waren er wat dreigende momenten, maar de eerste echte kans was het schot van invaller Luiten. Hij trof de lat. Ook invaller Martijn Stavast trof in de slotfase nogmaals de lat namens de rood-witten. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Hiermee verliest voornamelijk Titan twee dure punten, maar daar bovenop voorlopig ook spits Harm Jan Moesker.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen zet goede reeks voort tegen Wedde

Gieterveen heeft Wedde aan de kant gezet en zette daarmee een goede reeks voort.