TEVV staat opnieuw met lege handen

logo_tevvNadat het verrassend goed presterende TEVV in de laatste wedstrijd voor de winterstop onderuit ging, hebben de geel-blauwen ook in de eerste wedstrijd na de winterstop een nederlaag moeten incasseren. Op het sportpark in Annen werd met 2-0 van de plaatselijke voetbaltrots verloren. Doordat Germanicus wel tot winst kwam, is het gat met de Coevordenaren opgelopen vier punten. 

Door Henk Bolk

Vrije ballen
In Annen kwamen de bezoekers slecht uit de startblokken. In de eerste minuut mocht de ploeg van trainer Jappie Tiersma een vrije bal nemen, waarbij de bal rakelings over het doel werd gekopt. Daarna nam de huidige nummer twee van de ranglijst het initiatief, waarbij Jurnel Rojer dichtbij een goal was. Zijn medespeler Ayhan Bas was er echter nog dichter bij: vrij voor doelman Robin Drent strandde de Mondker spits op de doelman. Rick Zondag loste een verwoestend schot, die enkele centimeters over het doel van Annen vloog. In de tegenstoot wist toch de thuisploeg te scoren. Een vrije bal vanaf rechts werd onhoudbaar voor TEVV-doelman Wim Kok door Leon Tiersma binnen gekopt: 1-0.

Gemiste kansen
Na de thee gingen de gasten uit Tweede Exloërmond naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar het lukte allemaal net niet bij de ploeg van Hans Kamphuis. Aanvoerder Eddie Schoenmaker schoot tot twee keer toe te hoog en een voorzet van Jurnel Rojer werd maar net naast getikt door Oguzhan Altun. Het kracht van de thuisploeg schuilde in de snelle tegenstoten van de thuisploeg. De uitstekend spelende aanvoerder van Annen, Egbert Mulder, wist uit één van deze snelle uitvallen te scoren. Onbereikbaar voor Wim Kok schoof hij de bal na een voorzet binnen. Scheidsrechter van Delden uit Leeuwarden hoefde bij dit vriendschappelijk toegaande duel geen kaarten te trekken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal krijgt te weinig tegen Sleen

Trainer Rick Slor zal zich de start van het seizoen anders voorgesteld hebben met ...

Gieterveen overklast Wedde

Gieterveen was in eigen huis heer en meester tegen Wedde en won met ruime ...