Tiental Onstwedder Boys onderuit tegen Aduard

Onstwedder Boys kwam al vroeg met tien man te staan en ging uiteindelijk met 3-1 onderuit tegen Aduard.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Aduard met 3 – 1 verloren. De uitslag had nog veel hoger uit kunnen vallen, aangezien de Boys meer dan een uur met tien man moesten spelen en de aanvallers van Aduard slordig met de kansen om gingen.

Onstwedder Boys had thuis verrassend van Aduard gewonnen. De ploeg van trainer/coach Harold Molanus kon deze middag op volle sterkte aantreden. Na zijn schorsing van één duel, stond Rein Koudstaal weer in het doel bij de Boys. Bij Aduard staat de topscorer van de derde klasse C, Rick Kazemier, in de spits. Ondanks de vele regen was het veld in Aduard goed bespeelbaar.

In een verslag moet de scheidsrechter een ondergeschikte rol hebben. Toch was de scheidsrechter van dienst, dhr. Haan uit Zuidhorn, de meest besproken man van de wedstrijd. Bij elk twijfelgeval en bij appelleren floot de man in het voordeel van de thuisclub. Na ruim een kwartier spelen krijgt Anne Wilzing na een lichte overtreding al een gele kaart en tien minuten later weigert de leidsman na een overtreding op Harm Visser te fluiten voor een vrije trap. Als kort daarop er wel weer in het voordeel van de thuisclub een overtreding wordt geconstateerd zijn de rapen gaar en wordt er door de Boys geprotesteerd. Anne Wilzing krijgt opnieuw geel, nu wegens commentaar en kan dus vertrekken. De scheidsrechter is deze middag met zijn eigen wedstrijd bezig, overziet alles van grote afstand en kan eigenlijk dit niveau niet aan. Zo blijven de hele wedstrijd de frustraties bij Onstwedder Boys over het warrige optreden van de scheidsrechter aanwezig.

Lees het volledige verslag hier: Aduard – Onstwedder Boys

Bron: Onstwedde.info.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like