Doelpuntloos gelijkspel tussen Titan en Peize

Titan en Peize kwamen donderdagavond niet tot scoren en moesten genoegen nemen met een punt.

De wedstrijd die na zes (!) eerdere pogingen dan eindelijk gespeeld werd eindige zoals die begon: 0-0. De ongeslagen koploper had bij winst beslag gelegd op de eerste periode, maar door het gelijkspel is het daar nog niet zeker van.’

Kansen schaars bij Titan – Peize

In de openingsfase waren het de bezoekers die veelal aan de bal waren en na ruim een kwartier de eerste kans kregen via schutter Maurijn Timmer. Hij wist doelman Poede niet te passeren. Na een half uur spelen kreeg ook Titan een behoorlijke kans. Julian Bruining kwam door op links en via Patrick Luiten kreeg Roy Super de bal voor de voeten, maar aanvoerder Simon Wekema wist met een uiterste krachtinspanning de inzet nog net voor de doellijn te keren. De kansen waren verder schaars in het eerste bedrijf.

Titan-defensie niet te slechten

Na de thee een vergelijkbaar spelbeeld met veel balbezit, met name op eigen helft, van Peize. De bezoekers hadden grote moeite om zich door de rood-witte defensie te spelen. Titan probeerde toe te slaan in de omschakeling en kreeg ook kansen via de bedrijvige Roy Super. Zijn actie was prima, maar zijn inzet ging net naast. In het laatste kwart van de wedstrijd probeerde de thuisploeg wat te forceren door middel van een extra aanvaller. Jos Smidt en Mike Mensen werden binnen de lijnen gebracht. Dit leverde wel wat gevaar op voor het doel van doelman Renkema, maar geen treffer. Peize kreeg nog één serieuze kans via invaller Mels van Leijen, maar wederom was Poede op zijn post. Hierdoor eindigde de wedstrijd met de brilstand nog op het bord. Aanstaande zondag wacht alweer de volgende wedstrijd. Titan speelt dan wederom thuis. Ditmaal tegen SVZ.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verslaat Sleen en houdt zicht op derde periode

Op sportpark Parklaan wist Musselkanaal gistermiddag met 2-1 te winnen van Sleen. Bij rust ...

Ter Apel ’96 al na 94 seconden uitgespeeld tegen Raptim

Eén minuut en vierendertig seconden. Dit was de tijd dat deze wedstrijd enigszins van ...

Musselkanaal in extremis langs HODO

De derde zege op rij voor Musselkanaal, dat pas in de slotminuut won van ...