Titan kent offday en verliest van SVZ

Titan liep tegen SVZ tegen de eerste nederlaag van het kalenderjaar aan.

Na het doelpuntloze gelijkspel van afgelopen donderdag tegen koploper Peize stond er deze zondag een duel tussen twee middenmoters op het programma: Titan – SVZ. Voorafgaand de nummers 7 en 8 van de 3e klasse B. De thuisploeg kwam na een vlotte achterstand nog op gelijke hoogte, maar maakte geen moment aanspraak op een resultaat en verloor terecht met 1-3.

Belabberd optreden Titan tegen SVZ

Ondanks een aantal afwezig bij de gasten uit Zeijen kwamen de bezoekers al snel aan de leiding via Luc van Zanten. Titan leek wakker geschud en kwam met een vlot antwoord. Patrick Luiten zette strak voor en Roy Super knikte de gelijkmaker binnen: 1-1. Na een half uur spelen kwamen de gasten weer aan de leiding. Tom Westebring wist een corner in eenmaal tot doelpunt te promoveren: 1-2. Niet veel later werd met een droge schuiver van Jornt de Vlas de marge verdubbeld. Nog voor de rust had SVZ de wedstrijd kunnen beslissen via aanvoerder Mark Ybema, maar zijn strafschop werd gekeerd door RemonPoede.

Na de rust ging Titan aanvallender spelen om zo nog terug te kunnen komen in de wedstrijd, maar hier kwam weinig van terecht. SVZ bleef gevaarlijk door de ruimtes die vielen in verdediging van Titan. Titan werd in het laatste kwart nog een aantal keer gevaarlijk via de ingevallen Martijn Stavast, maar ook dat leverde geen treffer meer op. Hierdoor liep Titan tegen de eerste nederlaag van 2024 aan en verliest het voorlopig de aansluiting met de subtop. Alhoewel er sprake is van een brede middenmoot. Aanstaande zondag speelt Titan uit tegen EHS’85.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Selllingen heeft geen kind aan Oldambster Boys

Onder zware omstandigheden mocht Sellingen aantreden tegen Oldambster Boys. Sellingen, dat vorige week een ...

TEVV mag weer eens punten bijschrijven

TEVV weet weer wat winnen is! Na drie nederlagen wisten de geel-blauwen te winnen, ...