Overzicht zondag vierde klasse C: Stuntje Gieterveen, MOVV naar dubbele cijfers

Gieterveen boekte een belangrijke overwinning, MOVV haalde stevig uit.

Foto Youri Pruim, Bob Oeben scoort de winnende treffer voor Gieterveen.

Gieterveen – BNC: 1-0

Gieterveen boekte een verrassende 1-0 overwinning op subtopper BNC. Bob Oeben werd het goudhaantje voor de thuisploeg door de enige treffer van de wedstrijd binnen te schieten. Met de nipte zege deed Gieterveen goede zaken en nam het verder afstand van de laatste plaats. Ook heeft Gieterveen ook weer aansluiting gevonden met de andere staartploegen in 4C.

Foto’s Youri Pruim: Gieterveen – BNC

MOVV – PJC: 10-0

Voor Jordi Blaauw was het weer eens ouderwets prijsschieten tegen PJC. De veel scorende spits waande zich in een speeltuin en scoorde maar liefst zeven van de tien doelpunten. Ook Joel Puister, Nick Wiegman en Berend Perdok mochten nog een doelpuntje meepikken in de monsteroverwinning.

Eext – FVV: 2-2

Eext bleef in eigen huis steken op een 2-2 gelijkspel tegen FVV. De thuisploeg kwam via Yoran Cloo op een 1-0 voorsprong, maar voor rust maakte Lars Leemborg de gelijkmaker. Jasper Kievit bracht Eext opnieuw op voorsprong, maar die werd in de slotfase nog weggegeven. Wederom Leemborg scoorde, waardoor Eext twee kostbare punten verloor voor de strijd om plek vier.

Bareveld – Siddeburen: 0-2

Bareveld kon niet stunten tegen het hoger geklasseerde Siddeburen. De thuisploeg ging met 0-2 onderuit tegen de nummer drie van de ranglijst. Stan Roelfsema en Matthijs Hensen bezorgden de bezoekers de overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verslaat HOC

Musselkanaal boekte de eerste zege van het seizoen ten koste van HOC.

Borger morele winnaar na gelijkspel tegen concurrent MSC

Borger won na dertien zeges op rij een keer niet, maar hield met een ...