SJS niet opgewassen tegen Glimmen

SJSNa een goede reeks wachtte voor SJS nu een hele zware test: men moest op bezoek bij Glimmen, dat nog maar één keer had verloren tot nu toe. Loewie Piebes koos ervoor om zijn ploeg vanuit een gesloten verdediging te laten spelen, met Johan van Klinken als eenzame soldaat aan het front. De opzet slaagde niet, want al binnen het kwartier schoot Ter Avest de 1-0 achter Marthyn van der Zande. De teller liep op tot zes, waarna SJS twee eretreffers mocht maken. Uiteindelijke werd het 7-2.

Uiteraard geen schande, maar met de resultaten van de achterliggende weken hadden de Knoalsters wellicht op een stuntje gerekend. Maar zoals gezegd: al binnen het kwartier moest men de eerste treffer incasseren. Dit bleek de opmaat voor een lastige eerste helft, die afgesloten werd met een 4-0 stand. Na de thee scoorde de thuisploeg nog twee keer. Op dat moment liet men de teugels wat los, waardoor SJS iets terug kon doen. Rob Groenewold en Kay Rijkens bleken trefzeker met schoten van afstand. Het slotakkoord was echter voor Glimmen: Van Dongen maakte de 7-2. SJS liep door de nederlaag schade op in de strijd om de tweede periode, maar heeft nog altijd zicht op deze prijs. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS zakt weg na nederlaag in Spijk

SJS heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-0 te verliezen van Poolster. ...

Vechtmachine Pekelder Boys langs HSC

De spelers van Pekelder Boys hebben zich in een roerige tijd van hun beste ...

Nieuw Buinen wint in spectaculair duel van negental Gruno

Een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten, maar uiteindelijk wel drie punten voor Nieuw Buinen.