Titan vergeet te winnen van Actief

Op een kletsnat sportpark in Nieuw-Weerdinge troffen Titan en Actief elkaar. Beide ploegen hadden tot zondagmiddag 25 punten verzameld. Alleen had Actief daar wel drie wedstrijden meer voor nodig. Na negentig minuten voetbal konden beide ploegen één punt toevoegen aan het totaal: 1-1. Daar mochten de bezoekers het meest gelukkig mee zijn.

Titan vergeet te scoren tegen Actief

Vanaf de aftrap regende het al deze middag. De gasten uit Eelde namen vroeg de leiding via Leon Buiter. Zijn schot vanaf twintig meter was prima ingeschoten: 0-1. Ondanks de achterstand was de thuisploeg de bovenliggende partij in de eerste helft. Titan speelde diverse grote mogelijkheden bij elkaar, maar Patrick Luiten, Julian Bruining, Dennis Katoen en Roy Super stuitten allemaal op stand-in keeper Erik de Jonge. De Jonge moest eerste keeper Sander ter Wal vervangen en deed dat uitstekend. Bruining trof  met zijn chocoladebeen ook nog de lat boven de Jonge. Een treffer leverde al deze kansen niet op voor de thuisploeg.

Titan stuit op Actief-doelman De Jonge

In de tweede helft bleef Titan de betere ploeg. Na een uur spelen viel dan ook de verdiende gelijkmaker. Een indraaiende vrije trap van Rick Hendriks werd verlengd door Roy Super en ditmaal had de Jonge geen antwoord: 1-1. Titan leek bloed te ruiken en door middel van een aantal aanvallende wissels werd de druk verder opgevoerd. Een kopbal van Nick Katoen werd voor de lijn weggehaald en de rebound was te lastig voor Bruining. Ook de kopbal van invaller Martijn Stavast werd gekeerd. Ditmaal weer door de Jonge. De rebound van Super werd gestopt door wederom de Jonge. In de absolute slotfase moest RemonPoede nog redding brengen op een van richting veranderd afstandsschot. Hierdoor bleef het bij een 1-1 gelijkspel. Komend weekend kent Titan een dubbelprogramma. Op zaterdag speelt het om 15:00 uur uit bij Noordster en twee dagen later op 2e paasdag staat de uitwedstrijd tegen ASVB op het programma.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Westerwolde kampioen

Door met 6-0 te winnen van Gieterveen is Westerwolde kampioen geworden van de vijfde ...

SC Stadskanaal slaat Sleen van zich af

Het tocht wel wisselvallig opererende Stadskanaal kreeg op het eigen sportpark Sleen op bezoek: ...

Sellingen met de hakken over de sloot

Door de minimale 3-2 overwinning op SC Roswinkel blijft Sellingen in het spoor van ...