Onstwedder Boys pakte op bezoek bij Loppersum een punt.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Loppersum verdienstelijk gelijk gespeeld tegen Loppersum. Twee keer kwamen de Boys op voorsprong en twee keer wist de thuisclub de stand weer gelijk te trekken. Zo eindigde het duel in 2 – 2. Omdat HFC ’15 en Veendam beide verloren, staat Onstwedder Boys nu op de negende plaats, een plek die aan het einde van het seizoen voldoende is om in deze klasse te blijven.

De thuiswedstrijd eindigde in een spectaculaire 4 – 3 overwinning voor Onstwedder Boys. Bij Onstwedder Boys zit Harm Visser weer bij de selectie. Hij begint op de bank. Loppersum is de laatste weken wat weggezakt en maakt geen kans meer op het kampioenschap.

Loppersum en Onstwedder Boys aan elkaar gewaagd

Beide ploegen zijn deze middag gelijkwaardig aan elkaar. Weinig goed voetbal, maar wel veel strijd. De eerste kans van de wedstrijd is voor Bert Jan Wilzing op aangeven van Jarno Sterenborg. De inzet van Wilzing gaat net naast het doel van Loppersum. Door fouten bij de Boys krijgt Loppersum vervolgens tot drie keer toe de kans om de score te openen, maar tot opluchting van de bezoekers blijft het 0 – 0. Na een half uur spelen krijgt Bert Jan Wilzing geel vanwege gevaarlijk spel en even later gaat ook Nick Wagenaar op de bon na een stevige overtreding. Vlak voor rust komt Onstwedder Boys op voorsprong via Jarno Sterenborg die uit een klutssituatie weet te scoren. 0 – 1 is ook de ruststand.

Lees het volledige verslag hier: Loppersum – Onstwedder Boys

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Polloshka’s helpen Nieveen langs EEC

De gebroeders Polloshka hebben de Kanaalstreek-derby tussen EEC en Gasselternijveen in het voordeel van ...

Valthermond wint in eigen huis van VKW

Valthermond boekte een mooie overwinning in het vriendschappelijke duel met VKW.

Thijs Over schiet Titan langs DSC ’65

Titan had veel kansen tegen DSC '65, maar boekte slechts een nipte zege. Daarmee ...