Valthermond doet uitstekende zaken tegen Annen

Valthermond heeft goede zaken gedaan met een 4-1 overwinning op Annen.

Valthermond heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om een plek in de nacompetitie. Dat deed het door op het eigen sportpark De Meent met 4-1 te winnen van concurrent Annen. Daardoor klom het over Annen heen op de ranglijst naar plek vier. Bovendien verloor concurrent Helpman, dat nu evenveel punten heeft, maar een wedstrijd minder heeft gespeeld ook nog eens van Stadskanaal, waardoor de Mondkers ook plek drie volop in het vizier hebben.

Valthermond doet goede zaken tegen Annen

Valthermond begon goed aan het duel en had na een kwartier spelen een 1-0 voorsprong te pakken via Mike Wilts. Die breidde het vlak voor rust verder uit via routinier Erik Jan Veerbeek, die ervoor zorgde Valthermond met een comfortabele 2-0 voorsprong aan de thee ging. In de tweede helft liepen de Mondkers nog verder uit naar een ruime zege via Dion van der Laan en Tom Meijers. Pim Veltink scoorde nog wel voor de bezoekers, maar die treffer bleek uiteindelijk alleen belangrijk voor de statistieken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen onderuit en uitgeschakeld

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd om het bekersucces van vorig seizoen te ...

Nieuw Buinen laat Germanicus kansloos in eigen huis

Tot voor kort waren Germanicus en Nieuw Buinen nog concurrenten in de strijd tegen ...

Fotoverslag: SPW neemt voorschot op promotie

SPW heeft uitstekende zaken gedaan in de eerste ontmoeting met Bedum. Op bezoek in ...